miercuri, 15 august 2012

Robert Pattinson, mai sexy ca niciodata la prima iesire in public dupa scandalul cu Kristen Stewart. Vezi ce a declarat in primul interviu dupa incident

Starul din “Water For Elephants” si-a facut aseara prima aparitie in public de cand a izbucnit scandalul infidelitatii iubitei sale, la premiera celui mai recent film al lui, “Cosmopolis”.
Robert Pattinson, mai sexy ca niciodata la prima iesire in public dupa scandalul cu Kristen Stewart. Vezi ce a declarat in primul interviu dupa incident VIDEO

Robert s-a folosit din plin de talentul sau actoricesc si a reusit sa zambeasca fotografilor, desi parea destul de stanjenit.
In pofida zambetului sau relaxat, insa, privirea tanarului actor era una obosita si indurerata, demonstrand ca inca nu a depasit trauma emotionala la care a fost supus atunci cand a aflat ca Kristen l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders.

Flancat tot timpul de bodyguarzi, care l-au aparat de legiunea de fane dezlantuite, Robert a aratat extrem de sexy intr-un costum Gucci bleu, cu cravata neagra si camasa albastru inchis.

In cursul aceleasi zile, Robert a dat primul sau interviu televizat de la inceperea scandalului cu Kristen Stewart si Rupert Sanders, in cadrul emisiunii “The Daily Show”, prezentata de Jon Stewart.
Moderatorul i-a oferit lui Robert inghetata pentru a-l consola. “Si, ce-ai mai facut in ultima vreme?” l-a intrebat Jon ironic, inainte sa-i ofere o cutie de inghetata si sa-i spuna “Suntem doar doua fete care povestesc. Spune-mi totul.”
Tanarul actor a evitat cu iscusinta orice intrebare vizavi de (fosta lui) iubita, dar nu si-a putut reprima rasul atunci cand Jon Stewart a imitat vocea unei adolescente spunand “Baiete, ti-e mult mai bine fara ea…da-i papucii!”
Desi Robert a evitat sa faca vreo declaratie despre relatia lui cu Kristen, a recunoscut ca se simte stanjenit de situatie: “Asta e cel mai ciudat la interviurile astea. Acum o sa par un idiot, dar cea mai mare problema in viata mea e ca sunt zgarcit. Nu mi-am angajat un PR si la orice interviu jenant, majoritatea actorilor stiu ce vor fi intrebati si au replicile stabilite in avans. O sa-mi angajez si eu un PR.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu