miercuri, 29 august 2012

Dovada ca nonconformismul e trasatura de familie. Nu o sa-ti vina sa crezi de la cine a mostenit Printul Harry personalitatea rebela

Se tot intreaba lumea cum de a indraznit printul Harry sa pozeze dezbracat si sa se destrabaleze atat de tare in Las Vegas. Fetelor, la cat de rebela este Regina, nici nu e de mirare ca nepotul ei intra dintr-un scandal mediatic intr-altul.
Dovada ca nonconformismul e trasatura de familie. Nu o sa-ti vina sa crezi de la cine a mostenit Printul Harry personalitatea rebela
Ce cod al Casei Regale Britanice? Regina a uitat de orice regula si a dat deoparte costumele elegante si sobre pe care le poarta la fiecare eveniment public la care participa. Ce sofer sau asistent personal? Imbracata intr-un hanorac cu gluga si conducandu-si automobilul personal, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a dezis de stilul serios care a consacrat-o si a optat pentru o tinuta lejera cu influente hip hop.
Dincolo de orice gluma, jurnalistii de la NBC cred ca Regina nu si-a dorit decat sa isi protejeze capul de soarele puternic al verii, motiv pentru care si-a tras gluga pe fata dupa ora de sport.

Intrebarea este, daca si Regina uita de codul Casei Regale din cand in cand, atunci de ce nu l-am ierta pe mai tanarul si simpaticul Print Harry, care a calcat gresit o data in viata :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu