luni, 20 august 2012

Kim Kardashian a facut senzatie in vacanta cu un decolteu periculos de adanc. Uite privelistea care i-a incantat pe toti barbatii din Hawaii

Cu toate ca cea mai cunoscuta trasatura fizica a ei este posteriorul, Kim Kardashian nu ezita sa isi etaleze si alte forme de care este extrem de mandra. Aflata in vacanta cu iubitul ei, rapperul Kanye West, ea a intors privirile tuturor barbatilor cu o rochie extrem de decoltata.
Kim Kardashian a facut senzatie in vacanta cu un decolteu periculos de adanc. Uite privelistea care i-a incantat pe toti barbatii din Hawaii

Relatia dintre Kim Kardashian si Kanye West pare sa mearga extrem de bine si, daca ar fi sa ne raportam la inspiratia pe care i-o ofera vedeta cantaretului, acesta ar putea sa scrie cate un cantec pentru fiecare trasatura fizica apetisanta a iubitei lui.
Daca pana acum el i-a compus o oda posteriorului ei, nici bustul lui Kim nu merita mai putin.

Aflat in vacanta in Hawaii, cuplul Kimye – cum sunt cei doi numiti -, a facut o mica oprire la o cofetarie locala. O fana inraita a iaurtului inghetat, Kim nu s-a putut abtine sa nu intre in butic si sa nu se delecteze cu desertul ei preferat.

Imbracata intr-o rochie mulata si neagra, extrem de decoltata, Kim si-a impresionat admiratorii si l-a intimidat pe vanzator. Nebagand in seama privirile pofticioase insa, vedeta ii ramane devotata iubitului ei si, ca dovada a afectiunii si admiratiei pe care i le poarta, a incaltat pentru a doua oara in public pantofii pe care acesta i-a creat special pentru ea.

Chiar si asa, nu incaltarile au facut spectacol pe strazile din Hawaii, ci generosul decolteu pe care l-a afisat cu nonsalanta vedeta de reality-show.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu