miercuri, 29 august 2012

Andra, cel mai sexy videoclip de pana acum. Vezi tinuta cu care isi va ului fanii in noul clip

Decolteu generos, coafura a la Jennifer Lopez, picioare interminabile pe tocuri extrem de inalte - asa va aparea Andra in noul ei videoclip pe care il filmeaza zilele acestea.
Andra, cel mai sexy videoclip de pana acum. Vezi tinuta cu care isi va ului fanii in noul clip
 

Protv Ad
In noul ei clip, Andra apare intr-o rochie mini Dana Budeanu, cu model animal print. Cantareata si-a accesorizat tinuta cu o pereche de cercei rotunzi, supradimensionati, asa cum poarta si diva latino Jennifer Lopez, si o pereche de pantofi cu toc negru cu auriu.
"Salutare! Astazi filmez clipul pentru noul meu single "Ca la meteo". Suntem la Buftea si ne pregatim sa tragem primul cadru. Iulian Moga e regizorul, iar Dana Budeanu mi-a asigurat garderoba. Sa inceapa distractia! " , a postat Andra pe Facebook.

Desi va mai dura putin pana la aparitia videoclipului, fanii sunt deja foarte incantati de ceea ce a dezvaluit Andra pe Facebook. "In poza asta semeni cu Eva Longoria", i-a scris un fan, incantat de look-ul cantaretei.
"Esti o femeie intr-adevar speciala!", " Oau, ce sexy esti!", i-au scris si alti fani, surprinsi de look-ul sexy al Andrei.
Si outfitul cantaretei a fost apreciat: "Rochia este absolut superba, ca si cea care o poarta!", i-a scris o admiratoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu