luni, 20 august 2012

Ea a inlocuit-o pe Eva Longoria. Vezi cum arata noua iubita a lui Tony Parker

Daca ar fi sa fim rele, am spune ca noua iubita a lui Parker este o varianta mai inalta, dar mult mai stearsa a starului din “Desperate Housewives”. Pentru ca nu suntem rele, insa, va lasam pe voi sa ne spuneti ce parere aveti.
Ea a inlocuit-o pe Eva Longoria. Vezi cum arata noua iubita a lui Tony Parker

Acum doi ani, tabloidele titrau toate pe prima pagina o veste soc pentru fanii Evei Longoria. Miniona actrita tocmai intentase actele de divort fata de sotul sau, baschetbalistul Tony Parker.
Se pare ca Eva, atunci in varsta de 35 de ani, a descoperit cateva sute de mesaje de la o alta femeie pe telefonul sotului ei, ceea ce a facut-o sa descopere ca acesta ii fusese infidel si nu cu oricine, ci chiar cu sotia unui coleg de echipa.

Daca pana acum Tony a fost vazut in compania a diverse domnisoare, dar niciodata nu a aratat vreun semn de afectiune fata de una dintre ele, paparazzi l-au surprins zilele trecute la iesirea dintr-un club de noapte, tinandu-se de mana cu cea care pare actuala lui iubita.
Desi femeia a facut tot posibilul pentru a nu fi fotografiata, tinand capul in pamant si acoperindu-si fata cu parul, paparazzi au fotografiat-o in cele din urma cand a urcat in taxi.

Exista anumite similitudini intre cele doua femei, dar Eva Longoria era o prezenta mult mai sexy si mai glam, dupa parerea noastra.
Voi ce spuneti despre noua iubita a fostului ei sot?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu