miercuri, 29 august 2012

Planul diabolic al lui Kristen Stewart. Cum planuieste sa il recucereasca pe Robert Pattinson

Desi este cea mai bine platita actrita de la Hollywood si inca are milioane de fani in intreaga lume, Kristen Stewart demonstreaza inca o data ca este la fel ca noi, muritoarele de rand. Mai exact, pentru a-l recuceri pe fostul ei iubit, Robert Pattinson, Kristen apeleaza la o metoda pe care nu o data am folosit-o si noi.
Planul diabolic al lui Kristen Stewart. Cum planuieste sa il recucereasca pe Robert Pattinson
 

Protv Ad
Actrita in varsta de 22 de ani este deja disperata si apeleaza la toate metodele posibile pentru a obtine iertarea lui Pattinson. Si ce te poate ajuta mai bine sa ajungi la fostul iubit daca nu cel mai bun prieten al acestuia?
Hotarata sa reia legatura cu Robert, Kristen Stewart incearca sa isi consolideze legatura cu Tom Sturridge, logodnicul Siennei Miller si cel mai bun prieten al lui RPatz.
Potrivit The Sun, tanara actrita a colaborat cu Tom pentru filmul On The Road si acum isi doreste ca el sa ii dea o mana de ajutor pentru a ajunge din nou la inima celui pe care l-a inselat cu un barbat insurat.

Publicatia din Anglia sustine ca Stewart nu face altceva decat sa citeasca mereu carti motivationale, incercand sa treaca peste momentul dificil al vietii ei. Lucrurile par insa sa o ia pe un fagas normal, de vreme ce Pattinson a acceptat deja sa vorbeasca la telefon cu ea timp de o ora.
Sa fie acesta primul pas de care era nevoie? Iubitoarele seriei Twilight au incredere ca relatia se poate relua, in timp ce fostele fane ale lui Kristen nu cred intr-o viitoare impacare, mai ales ca atat Rihanna, cat si Katy Perry au incercat sa flirteze cu Pattinson.
Crezi ca va functiona planul lui Kristen? Va reusi ea sa il recupereze pe Rob cu ajutorul prietenului lui?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu