miercuri, 29 august 2012

Vestea pe care nu credeai ca o vei auzi prea curand. Ce decizie radicala pentru viitorul sau a luat Robert Pattinson

Dupa mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului dintre Kristen Stewart si Robert Pattinson, actorii din Twilight au facut un anunt care a luat prin surprindere pe toata lumea.
Vestea pe care nu credeai ca o vei auzi prea curand. Ce decizie radicala pentru viitorul sau a luat Robert Pattinson

Protv Ad
Dupa o discutie pe care au purtat-o la telefon, Robert Pattinson a hotarat sa-i acorde o sansa fostei iubite care l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders, astfel ca cei doi se vor intalni pentru prima data de la debutul scandalului care a tinut prima pagina a tuturor tabloidelor.


Desi nu a trecut peste greseala pe care a comis-o partenera sa, Robert a decis ca este momentul ca cei doi sa aiba o discutie serioasa. "Au vorbit aproape o ora la telefon, a fost emotionant. Kristen l-a implorat sa se intalneasca fata in fata pentru a vorbi. Pana la urma, acesta a acceptat", a declarat o sursa din anturajul lui Pattinson, potrvit Look Magazine.


In urma o cu mai bine de o luna, in presa din strainatate au aparut mai multe fotografii si informatii care dezvaluia aventura dintre Kristen Stewart si regizorul Rupert Sanders. In urma acestui incident, Robert Pattinson s-a despartit de Kristen si a plecat de la locuinta in care stateau impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu