joi, 16 august 2012

"Este femeia ideala pentru Harry". Ce Alteta Regala abia asteapta sa o primeasca pe Pippa in sanul familiei

Faptul ca Harry a aparut singur la toate evenimentele speciale de la Jocurile Olimpice nu a trecut neobservat. Mai mult decat atat, el insusi a declarat in urma cu doar cateva luni ca ii este extrem de greu sa gaseasca o persoana potrivita avand in vedere statutul privilegiat pe care il are.
Este femeia ideala pentru Harry . Ce Alteta Regala abia asteapta sa o primeasca pe Pippa in sanul familiei

Confesandu-i lui Kate probleme sentimentale, Ducesa de Cambridge i-a venit in ajutor. Potrivit Celebrity Dirty Laundry, un apropiat al familiei regale sustine ca intre Printul Harry si cumnata sa, Ducesa de cambridge exista o legatura extrem de apropiata.
"In spatele camerelor si aparatelor de fotografiat, Harry si Kate sunt confidenti si poarta adesea lungi discutii despre relatii. Harry este speriat ca nu va reusi niciodata sa gaseasca persoana potrivita, motiv pentru care Catherine s-a hotarat sa ii ofere ajutorul. Ea crede ca e momentul ca Harry sa treaca peste despartirea de Chelsy Davy si sa caute o femeie potrivita", a spus sursa.

Calcand pe urmele Printesei Diana – care le-a facut cunostinta lui Fergie si Printului Andrew-, Kate le-a aranjat o intalnire lui Harry si Pippei. Faptul ca cei doi au inceput o relatie este doar consecinta fireasca a serviciului de petitoare "Kate Middleton".
Care sunt sansele ca si Pippa sa devina printesa? Crezi ca legatura dintre cei doi are un viitor, mai ales daca este sutinuta de Kate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu