luni, 13 august 2012

Kristen Stewart, mai amorezata de Rupert Sanders decat pare! Ce a ajuns sa faca actrita pentru a atrage atentia regizorului

Dupa ce au analizat imaginile aparute inainte de aventura pe care a avut-o cu Rupert Sanders si dupa expunerea ei, jurnalistii de peste ocean sustin ca actrita Kristen Stewart ar fi apelat la operatii estetice pentru a-l cuceri pe barbatul insurat.
Kristen Stewart, mai amorezata de Rupert Sanders decat pare! Ce a ajuns sa faca actrita pentru a atrage atentia regizorului

Potrivit Celebrity Dirty Laundry, actrita din Twilight si-a facut o marire de bust, imbunatatire care nu l-ar fi lasat rece pe regizorul filmului Alba ca zapada si Razboinicul Vanator.
Comparand imaginile de la festivalul Comicon de anul trecut si pozele surprinse de paparazzi in timpul escapadelor intime pe care le avea cu amantul ei, jurnalistii au observat ca Stewart pare sa aiba brusc un bust mai mare si mai plin, motiv pentru care o acuza pe aceasta de a-si fi facut un implant cu silicoane.

Pentru a-si testa teoria, jurnalistii au apelat chiar la ajutorul unui medic estetician care a afirmat:
"Din imaginile prezentate pare ca domnisoara Kristen ar fi trecut de la o cupa A, la o cupa B. Nu pot sa garantez ca nu poarta doar un sutien mai bun care sa o ajute, dar nici posibilitatea unei mariri nu poate fi exclusa", a incheiat medicul.

Tu ce crezi? Si-a facut Kristen Stewart implant cu silicoane pentru a-i atrage atentia regizorului Rupert Sanders?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu