miercuri, 29 august 2012

Mila Kunis, pusa pe standby. Ce gest al lui Demi Moore il determina pe Ashton sa ia o pauza de la relatia cu tanara actrita

Ashton Kutcher isi doreste sa ia o pauza de la relatia amoroasa cu frumoasa actrita Mila Kunis deoarece inca are cateva probleme nerezolvate cu fosta(?) lui sotie, Demi Moore. Potrivit Showbiz Spy, actorul nu a semnat inca actele de divort, motiv pentru care refuza sa faca declaratii despre viitorul lui cu Mila.
Mila Kunis, pusa pe standby. Ce gest al lui Demi Moore il determina pe Ashton sa ia o pauza de la relatia cu tanara actrita

Protv Ad
Ashton Kutcher a asteptat pana acum ca Demi sa intenteze divort, insa avand in vedere ca legatura cu frumoasa Kunis merge din ce in ce mai bine, rabdarea lui ajunge la limita. Ashton si Mila locuiesc deja impreuna, dar nu indraznsc sa spuna nimic despre planurile lor viitoare deoarece casnicia cu Demi nu este incheiata din punct de vedere legal.
Potrivit publicatiei americane, Demi nu se grabeste sa intenteze divort, cu toate ca i-a anuntat pe jurnalisti ca se desparte de mai tanarul ei sot in luna noimebrie a anului trecut. Ea isi petrece, in schimb, timpul cu tot felul de tineri actori care ar putea compensa lipsa lui Ashton.
Dupa parerea noastra, Kutcher ar trebui sa ia problema in propriile maini si sa angajeze un avocat in loc sa astepte ca Demi sa reactioneze. Nu doar ca este in masura sa faca acest lucru, dar avand in vedere ca relatia cu Mila merge bine, ar fi pacat sa o piarda pe tanara actrita din cauza unor neintelegeri.
Tu ce crezi? Cine va face primul pas catre despartirea oficiala? Demi, care se stie ca este obsedata de fostul ei partener, sau Ashton, care si-ar putea dori o relatie mai serioasa cu actuala lui iubita?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu