joi, 16 august 2012

"Kristen Stewart il insela demult pe Pattinson". Afla cine sustine acest lucru si daca exista un "nou" barbat in viata actritei

Cel mai recent numar al revistei OK! dezvaluie toate secretele despre aventura pe care a avut-o tanara actrita din Twilight. Jurnalistii insinueaza insa ca ar trebui sa folosim, mai degraba, pluralul, "aventuri", intrucat Stewart nu ar fi calcat pentru prima data stramb fata de Robert Pattinson.
Kristen Stewart il insela demult pe Pattinson . Afla cine sustine acest lucru si daca exista un  nou  barbat in viata actritei

La ora actuala, Kristen Stewart locuieste in aceeasi casa cu Giovanni Agnelli, un celebru producator de la Hollywood, care s-a transformat intr-un protector al acesteia.
Barbatul sustine ca protagonista sagai Amurg nu a intretinut relatii sexuale cu regizorul Rupert Sanders si este hotarat sa-i spele imaginea vedetei, nestiind probabil ca si pe el il arata jurnalistii cu degetul si sustin ca legatura dintre el si vedeta nu este tocmai una amicala.
Mai mult decat atat, jurnalistii de la OK! ne ameninta ca detin informatii compromitatoare despre actrita si un alt barbat misterios, cu care i-ar fi pus coarne lui Robert Pattinson cu mult inainte de aflarea indiscretiei ei cu Sanders.
Fie ca sunt simple zvonuri rautacioase care nu isi propun decat sa o infunde pe Stewart, fie ca informatiile sunt reale, cariera vedetei are intens de suferit de pe urma aventurii, iar consecintele gesturilor ei se rasfrang puternic in aria profesionala.
Intre noi fie vorba, revistele de scandal din SUA nu au prea gresit pana acum cand a venit vorba de greselile lui Stewart. Nu putem decat sa asteptam cu nerabdare noul numar pentru a afla mai multe detaliil incendiare despre aventurile ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu