marți, 28 august 2012

Zambitoare chiar si dupa ora de fitness. Cameron Diaz nu ezita sa-si arate frumusetea naturala nici dupa ce a mers la sala

Una dintre cele mai apreciate vedete din America nu ezita nici o secunda sa arate cat de bine arata, chiar daca in scurt timp va implini 40 de ani.
Zambitoare chiar si dupa ora de fitness. Cameron Diaz nu ezita sa-si arate frumusetea naturala nici dupa ce a mers la sala'
Surprinsa de paparazzi iesind de la sala de fitness, Cameron Diaz a impresionat cu look-ul fresh si revigorant pe care l-a afisat. Imbracata cu un tricou alb, o pereche de pantaloni sport negri si adidasi, cu un pahar de apa in mana, actrita parea sa se simta mai bine ca niciodata.


Cameron a zabovit cateva minute alaturi de amicii sai, apoi a vorbit despre noul sau proiect, cartea de sfaturi despre diete si intretinere pe care urmeaza sa o publice anul viitor.


"Imi doresc sa le arat femeilor ca atata timp cat sunt informate si isi cunosc suficient de bine corpurile pot avea o viata mai sanatoasa si mai fericita", a declarat aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu