luni, 13 august 2012

Reactia lui Kristen Stewart dupa ce s-a aflat ca l-a inselat pe Robert Pattinson. Ce a facut actrita in plina strada

Paparazzi de peste ocean au scos la iveala noi imagini cu actrita Kristen Stewart. Potrivit acestora, pozele sunt facute chiar in ziua in care au fost publicate controversatele ipostaze in cAre a fost surpinsa alaturi de regizorul Rupert Sanders.
Reactia lui Kristen Stewart dupa ce s-a aflat ca l-a inselat pe Robert Pattinson. Ce a facut actrita in plina strada

Celebrity Dirty Laundry scrie ca Stewart a fost surprinsa certandu-se cu regizroul filmului "Cali" in plina starada si facand o scena de isterie in fata mai experimentatului ei coleg.
Jurnalistii cred ca protagonista filmului Twilight i-a povestit lui Nick Cassavetes cate ceva despre scurta ei aventura cu Sanders si nu i-a placut ce a avut de spus barbatul despre greseala comisa.
Cu toate ca tonul jurnalistilor este destul de acuzator, ei nu se grabesc insa sa confirme ca paparazzi au si auzit despre ce vobreau cele doua vedete. Pentru a fi absolviti de orice vina, ei sustin ca este posibil ca Stewart sa fi fost doar intr-o pasa ceva mai animata decat de obicei. Daca in cele mai multe cazuri ea este surpinsa intr-o apatie care i-a devenit deja caracteristica, de data aceasta Kristen ar fi putut put si simplu sa dea dovada de mai multa energie, sustin Celebrity Dirty Laundry.
Cum iti explici reactia lui Kristen? Crezi ca era anxioasa pentru ca tocmai se publicasera pozele sau subiectul de discutie dintre ea si Nick Cassavetes era altul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu