miercuri, 15 august 2012

Lindsay Lohan a uitat sa-si puna pantalonii la un eveniment public

Dupa ce a oripilat lumea cu sanii ei lasati, fata rea a Hollywoodului loveste din nou. De data aceasta lasand o piesa vestimentara acasa.
Lindsay Lohan a uitat sa-si puna pantalonii la un eveniment public

Lindsay, in varsta de 26 de ani, a participat aseara la petrecerea de lansare a albumului lui Will.i.am, la clubul de noapte The Avalon din Hollywood.
Poate ca a incercat sa socheze, poate s-a grabit si a uitat, cert este ca actrita si-a facut aparitia fara pantaloni, purtand doar o camasa neagra, in stil cowgirl, care i-a lasat sutienul la vedere.
Desi picioarele ei zvelte ii permit un astfel de outfit, toti cei prezenti la eveniment s-au uitat uimiti la ciudata aparitie.

Lindsay a ales o geanta supradimensionata pentru a-si completa tinuta, dar nici proportiile acestui accesoriu nu au fost suficiente pentru a compensa lipsa unei piese vestimentare in jumatatea de jos a corpului.
Cat despre machiajul actritei, roscata a facut din nou exces. Lindsay a comis greseala capitala in make-up, accentuandu-si in acelasi timp si ochii si buzele.

Cu un machiaj de tip cat-eye foarte evident si ruj roz violent din plin, tanara a parut mult mai batrana decat este in realitate. Iar fotografii i-au surprins si gusa, rezultatul stilului ei de viata dezordonat.
Spune si tu: ce parere ai despre aparitia ei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu