sâmbătă, 11 august 2012

Scandal international! Ducesa de Cambridge o ataca dur pe Michelle Obama. Ce a enervat-o pe Kate


Potrivit revistei Globe, urmatorul numar al editorialului va veni cu o stire bomba: Kate Middleton o ataca dur pe prima doamna a Statelor Unite ale Americii dupa ce aceasta ar fi jignit-o chiar la Palatul Buckingham.
Daca nu este prinsa in mijlocul unui conflict cu sotia printului Charles, Camilla Parker-Bowles, Kate Middleton face schimburi dure de replici cu Michella Obama, sotia celui mai puternic om din lume.
Care este motivul pentru care Ducesa este atat de suparata pe Prima Doamna? Ei bine, jurnalistii de la revista Globe spun ca va trebui sa asteptam numarul care apare pe 20 august pentru a afla raspunsul. Tot ceea ce au putut dezvalui pana acum este faptul ca situatia care agenerat acest conflict s-a desfasurat chiar la Palatul Buckingham si ca gestul a suparat-o extrem de tare pe Kate.
Avand in vedere ca niciuna dintre stimatele doamne nu se numara printre personalitatile care ocupa primele pagini ale tabloidelor, ne peritem sa credem ca Michelle a facut o eroare de eticheta pe care Ducesa nu a putu sa nu o taxeze.
Tu ce crezi ca a suparata atat de tare pe sotia printului William?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu