joi, 2 iunie 2011

Angelina Jolie si Brad Pitt, mai aproape de altar ca niciodata! Afla de ce!

Angelina Jolie si Brad Pitt, mai aproape de altar ca niciodata! Afla de ce! FOTO
Angelina Jolie si Brad Pitt, mai aproape de altar ca niciodata! Afla de ce! FOTO  

Dupa ce au anuntat in numeroase ocazii ca nu isi vor oficializa relatia pana cand in tara lor nu vor fi posibile casatoriile indiferent de orientarea sexual, celebrul cuplu de actori Angelina Jolie si Brad Pitt au degand sa reconsidere aceasta decizie spre binele celor sase copii ai lor.

“Copiii ne intreaba despre casatorie. De fiecare data, inseamna mai mult si mai mult pentru ei”, a marturisit Angelina Jolie pentru “USA Weekend”. “Asa ca este ceva de ce trebuie sa tinem cont”, a completat Brad Pitt. Pana cand va sosi momentul sa spuna “Da”, Angelina si Brad nu vor sa neglijeze educatia celor sase copii.

“Pentru copii esti ca o oglinda in care doresc sa se reflecte. Nu poti sa gasesti scuze. Trebuie sa te asiguri ca s-au spalat pe dinti, ca au mancat bine si trebuie sa fii prezent daca au vreun cosmar si se trezesc speriati din somn”, precizeaza Brad Pitt.

Incantati ca au o familie atat de numeroasa, Angelina si Brad nu au de gand sa le ascunda nimic copiilor - nici iubirea ce si-o poarta, nici secretele.
Astfel, Brad Pitt dezvaluie: “Le spunem tot copiilor! De exemplu, mama si tata se vor saruta, iar ei protesteaza <<Ce dezgustator>>.

Tu crezi ca perechea Brangelina va ajunge in fata altarului?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu