joi, 2 iunie 2011

Justin Bieber vrea sa se insoare cu Selena Gomez! Ea i-a cunoscut deja familia

Justin Bieber, adolescentul considerat un adevarat fenomen al muzicii pop, are de scurt timp o relatie cu un alt idol al tinerilor, vedeta Disney Selena Gomez. Se pare ca Justin e atat de indragostit de Selena incat a declarat ca intentioneaza sa se insoare cu ea cat de curand.
Justin Bieber vrea sa se insoare cu Selena Gomez! Ea i-a cunoscut deja familia - GALERIE FOTO
Conform unei reviste americane, interpretul o iubeste enorm pe Selena si se gandeste serios la casatorie.

Cei doi au petrecut zile de vis in vacanta din Hawaii, fiind urmariti aproape permanent de catre paparazzi, care i-au surprins in ipostaze foarte tandre.

A fost printre primele lor vacante fara parinti, insa au avut cu ei garzi de corp. Plajele paradisiace din Maui s-au transformat in refugii perfecte pentru cei doi indragostiti. Au petrecut nopti de vis la unul dintre cele mai scumpe hoteluri de lux din zona.

Totusi, se pare ca unii dintre fanii lui Bieber n-ar fi foarte incantati daca el s-ar casatori cu Selena. Artista a primit din nou amenintari cu moartea de la "Beliebers", cum isi spun cativa fanatici.

"Selena, am sa te omor noaptea, chiar la tine in pat" sau "Selena Gomez e periculos de aproape de o maorte lenta si dureroasa" sunt cateva dintre mesajele de amenintare primite.

Intre timp, Selena a ajuns sa-i cunoasca pe mebrii familiei lui Justin. El a luat-o in vizita la familia lui, in Canada, pentru a petrece impreuna The Memorial Day. Cei doi s-au intalnit cu tatal lui Justin, Jeremiah, sora lui vitrega, Jazmyn si fratele vitreg, Jaxon, proveniti din relatia tatalui lui Justin cu cea de-a doua sotie.

"Pareau o mare familie fericita. Cei mici au placut-o mult pe Selena, radeau si glumeau impreuna" a declarat o persoana care i-a vazut in intr-un parc de langa Toronto.


Tu ce parere ai? Te-ai bucura sa-i vezi casatoriti sau crezi ca e prea devreme?

2 comentarii:

  1. se potrivesc dar mas si bucura si as fi si geloasa ii iubesc foarte mult si imi doresc din toata inima sai cunosc nu sunt una dinte fanele alea care sar pe pe ei sau nui lasa sa respire din contra as deveni prietena lor dar pana acum totul e un visss....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si in legatura cu casatoria ar fi perfecta ar fi legati pe viata as fi foarte trista daca sar desparti...

      Ștergere