joi, 2 iunie 2011

Interviu cu Sebastian Stan, romanul din blockbusterul Capitanul America! Cum a ajuns sa joace intr-un film de 140 de milioane $!

Au aparut primele postere si spoturi de prezentare noi pentru viitorul blockbuster al celor de la Marvel, Captain America The First Avenger
Interviu cu Sebastian Stan, romanul din blockbusterul Capitanul America! Cum a ajuns sa joace intr-un film de 140 de milioane $!
 
Filmul care ajunge in cinematografele din Romania pe 5 august ii are in distributie pe Chris Evans (Captain America),  Hugo Weaving (Red Skull) si Hayley Atwell ( Peggy Carter).
 
Romanul Sebastian Stan, devenit celebru din serialul Gossip Girl joaca rolul lui James 'Bucky' Barnes  - fiul unui soldat american mort pe campul de  lupta. Acesta se imprieteneste cu Steve Rogers / Capitanul America( jucat de Chris Evans) pe care il ajuta in misiunile sale.

Sebastian Stan a semnat cu studiourile Marvel pentru o serie de 5-6 filme - asta insemnand ca el ar urma sa apara in  mai multe  variante ale filmelor cu eroi ( inspirate din benzile desenate) marca studiourile Marvel.





Nascut la Constanta, in 1983 Sebastian Stan a plecat din Romania de la varsta de 8 ani. Actorul si-a povestit ascensiunea intr-un interviu acordat acum o saptamana celor de la Antenna Magazine.

"Am copilarit in Romania, apoi pe la opt ani am plecat in Viena, unde am stat pana la 12 ani, urmand ca mai apoi sa ma mut in New York. M-am apucat de actorie cand aveam 15-16 ani.

Personajul pe care il joc in Captain America este un fel de mentor, de model pentru cel mai bun prieten al sau, Steve Rogers, care va deveni Captain America.

Dar in acelasi timp este un individ prins intr-un conflict interior pentru ca nu stie ce e mai bine: sa traiesti viata asa cum ti-o doresti sau cum ai fost invatat ca este bine sa o traiesti?

Sa lucrez la un film cu un buget atat de mare a fost incredibil. Sa vad atat de multi oameni lucrand pe platou si facandu-si treaba atat de bine, m-a facut sa ii apreciez pe toti in egala masura.

Daca ar fi sa ucid un personaj de desene animate, cu siguranta l-as ucide pe Road Runner. Simt ca si cum dintotdeuna am vrut sa il ucid pentru ca mereu scapa, nu e corect"
a declarat Sebastian Stan.


 
Regizorul Joe Johnston s-a declarat impresionat de prestatia romanului in productia cu un buget de 140 de milioane de dolari.


"Stan aduce ceva nou personajului, o latura intunecata care te face sa-l privesti. Cand apare pe camera, esti fascinat de prezenta lui. Este un actor grozav, chiar a adus ceva neasteptat rolului sau.

De fapt, el a fost initial propus pentru rolul lui Steve Rogers, dar nu avea aceeasi figura serioasa, aura aceea gen vreau sa lupt pentru tara mea pe care o are Chris in acest rol.


Nu era potrivit pentru Captain America, dar cred ca e perfect pentru Bucky, deoarece poate reda foarte bine si acea latura intunecata a personajului.”


Filmul va fi lansat in SUA pe 22 iulie 2011 si va fi distribuit pe plan mondial de Paramount Pictures.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu