joi, 2 iunie 2011

Primele imagini din filmul despre William si Kate filmat la Bucuresti!

William & Kate: A Royal Love Story, filmul despre cel mai in voga cuplu al momentulu: printul William si Kate Middleton, care se filmeaza la Bucuresti va fi un omagiu adus Printesei Diana!
Primele imagini din filmul despre William si Kate filmat la Bucuresti!
Regizoarea Linda Yellen a declarat pentru AP ca filmul care este turnat la studiourile MediaPro scoate la lumina culisele celei mai puternice monarhii din lume si va fi in acelasi timp un tribut adus Printesei Diana.


Linda Yellen, care a mai regizat un film despre viata lui Lady Di in 1982, a declarat ca ideea pentru acest film i-a venit dupa ce s-a aflat ca William i-a oferit logodnicei sale, Kate, inelul ce i-a apartinut mamei lui, printesa Diana.


Filmarile au inceput acum o luna la Bucuresti iar filmul pentru care scenariul a fost scris in 2 saptamani va fi lansat in august cu o saptamana inaintea comemorarii a 14 ani de la moartea printesei Diana.

Jane Alexander va juca rolul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, bunica printului William. Actrita este cunoscuta pentru rolurile din "Kramer contra Kramer" si "Toti oamenii presedintelui", pentru care a fost nominalizata la Oscar.


Jane Alexander este, totodata, castigatoarea a doua premii Emmy pentru partiturile din "Warm Springs", productia HBO, si "Playing for Time", difuzata pe CBS.


Dan Amboyer, un tanar actor care a debutat in serialul "Lege si ordine/ Law&Order", il va interpreta pe printul William. Aleasa lui, Kate Middleton, va fi interpretata de Alice St. Clair, o frumoasa britanica, aflata si ea la inceputul carierei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu