sâmbătă, 4 iunie 2011

Iubire ca-n filme timp de 6 luni: Scarlett Johansson si Sean Penn s-au despartit!

Zvonurile despre despartirea lor au inceput sa circule dupa ce Scarlett Johansson a ales sa nu mearga in Franta, la Festivalul de Film de la Cannes , unde Sean Penn a fost prezent pentru a-si promova cel mai recent film in care a jucat, "The Tree of Life", recompensat in cele din urma cu trofeul Palme d'Or.
Iubire ca-n filme timp de 6 luni: Scarlett Johansson si Sean Penn s-au despartit!
In schimb, actrita americana a mers in New Mexico unde au inceput filmarile pentru "The Avengers", un SF in care Johansson si-a reluat rolul Black Widow din filmul "Iron Man 2".


Sean Penn, in varsta de 50 de ani, si Scarlett Johansson, in varsta de 26 de ani, au fost vazuti pentru prima oara impreuna la inceputul acestui an, la o petrecere organizata la Los Angeles dupa proiectia filmului "Lebada neagra/ Black Swan".

Cei doi actori au fost fotografiati din nou impreuna in public, la cateva zile dupa, cand luau masa in oras. La inceputul lunii martie, Johansson si Penn au fost vazuti din nou impreuna, cand si-au acordat o zi de vacanta in Mexic.


Desi agentii de presa ai celor doi actori sustin ca acestia sunt "doar buni prieteni", potrivit revistei Us Magazine, actrita s-a mutat deja in luxoasa resedinta pe care Sean Penn o detine in Malibu.

Scarlett Johansson a petrecut multe luni locuind intr-un hotel din West Hollywood dupa ce s-a despartit de sotul ei, actorul canadian Ryan Reynolds, in decembrie 2010.

Sean Penn este cu 24 de ani mai in varsta decat Scarlett Johansson. Actorul american are doi copii cu fosta lui sotie Robin Wright, de care a divortat in 2010.

Johansson si Penn au mers impreuna in luna aprilie la Washington, unde au participat la o receptie organizata la casa Alba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu