sâmbătă, 4 iunie 2011

Imagini rare din viata lui Marilyn Monroe! Citeste aici 10 lucruri surprinzatoare pe care nu le stiai despre ea!

La 49 de ani de la moartea ei, Marilyn Monroe ramane cel mai bun motiv pentru care Domnii prefera blondele .
GALERIE FOTO Imagini rare din viata lui Marilyn Monroe! Citeste aici 10 lucruri surprinzatoare pe care nu le stiai despre ea!

Sex icon-ul numarul unu din secolul trecut pentru care diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor ramane unul din cele mai ciudate mistere de la Hollywood.

Marilyn Monroe a devenit o adevarata legenda dupa moartea ei tragica, din 1962, cauzata de o supradoza de medicamente. Actrita americana a fost celebra si pentru relatiile pe care le-a avut cu o serie de barbati faimosi ai acelor vremuri, inclusiv cu dramaturgul Arthur Miller - care a fost, totodata, unul dintre cei trei soti ai ei -, dar si pentru presupusa ei aventura cu presedintele american John F. Kennedy.

Disecata, analizata si venerata de generatii intregi - actrita reuseste sa ramana la fel de misterioasa la aproape jumatate de veac de la moartea sa.

 
De cat timp ai nevoie sa devii un star? In toamna lui 1948 bruneta Norma Jeane Mortenson,nascuta pe 1 iunie 1926, Los Angeles, si-a inceput ascensiunea la fel de scurta ca raspunsul la intrebarea (celebra pusa in momentele ei de glorie) "ce poarta in pat?"- "Chanel No. 5."

Dupa doar 14 ani  totul avea sa se termine tragic printr-o moarte care a ramas una plina de controverse.

10 lucruri pe care nu le stiai despre Marilyn Monroe



1. Cea mai mare iubire a sa - jucatorul de baseball Joe Dimaggio - cu care a fost casatorita a trimis timp de 20 de ani dupa moartea actritei un buchet de trandafiri rosii de 3 ori pe saptamana la mormantul ei. Dimaggio nu si-a revenit niciodata dupa moartea lui MM iar ultimele sale cuvinte au fost: "In sfarsit ma duc sa o vad pe Marilyn!"

2. A castigat 5 dolari dupa primul job din modelling

3. Prima oara cand a dat un autograf cu numele Marilyn Monroe a cerut ajutor pentru ca nu stia cum sa-si scrie numele.

4. Nu a terminat niciodata Liceul Van Nuys din LA si a fost crescuta de 12 perechi de parinti adoptivi.

5. A fost numita pe locul 2 in topul celor mai mari staruri din istorie de revista Premier. Pe primul loc a fost Carey Grant.

6. Rochia in care a cantat "Happy Birthday Mr. President" lui JFK a fost vanduta cu $1,267,500 si a ramas in istorie ca cea mai scumpa piesa vestimentara vanduta vreodata.

7. A incercat 9 nuante de blond pana la ajunga la faimosul "platinium"

8. Depresia era o boala mostenita in familia sa: unchiul si strabunicul ei s-au spanzurat iar mama sa a fost internatata in clinici specializate.

9. La 16 ani s-a maritat cu James Dougherty pentru a nu fi dusa la orfelinat. La 20 de ani a divortat prima data.

10. A fost prima Sweetheart of the Month ( ulterior denumita Playmate of the Month) in primul numar din Playboy unde au aparut pozele sale nud cumparate de Hugh Hefner cu 500 de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu