sâmbătă, 4 iunie 2011

Shia LaBeouf a explicat de ce nu mai joaca Megan Fox in “Transformers: Dark of the Moon

Shia LaBeouf, starul din seria “Transformers”, a spus ca ii simte lipsa colegei sale de platou, Megan Fox, dar ca intelege decizia ei de a nu mai juca in aceste filme.

"Viata lui Megan s-a schimbat mult in timpul filmarilor pentru primele doua filme din serie. Atunci cand a ajuns aici, era necunoscuta, o simpla fata. Si brusc, a devenit cea mai dorita femeie din SUA. Ea nu s-a simtit niciodata confortabil cu acest statut. Si cred ca nici cu stilul lui Michael Bay de a filma. Multi au spus filmeaza femeile intr-un mod foarte lasciv." a explicat actorul.

Vestea ca Megan Fox va fi inlocuita de Rosie Huntington-Whiteley a socat pe multa lume, multi dorindu-si ca focoasa bruneta sa ramana in franciza. Insa modelul de la Victoria's Secret pare dornica sa demonstreze tuturor ca poate fi si actrita.

LaBeouf
cred ca tocmai experienta blondei ca model o va ajuta in acest rol, fiind obisnuita sa apara sumar imbracata. "Mike (n.r. regizorul Michael Bay) filmeaza femeile intr-un mod mai lasciv, care starneste sexualitatea in pustii de 16 ani. E vara, deci ai ce filma, asa e stilul lui. Si cred ca Megan nu s-a impacat niciodata cu ideea asta, nu i-a placut. a fost luata din completa anonimitate si pusa sa joace intr-un rol in care trebuia sa fie foarte sexy si brusc, a devenit cea mai dorita femeie din lume. I-a fost greu sa accepte ideea".

Actorul a mai spus ca datorita programului incarcat, filmarile au trebuit sa decurga rapid: "Cand Michael ii cerea sa filmeze intr-un anume fel, nu era timp de discutii, trebuia facut asa cum isi dorea el. Iar tactul nu este tocmai punctul lui forte".

In ceea ce priveste colaborarea cu noua sa colega, acesta a spus: "Rosie are experienta in modeling, este model la Victoria's Secret, nu are nici o problema cu scenele mai lascive. Asa ca s-a inteles foarte bine cu Michael si asta a facut ca atmosfera de pe platou sa fie si mai vibranta".

Daca Rosie Huntington-Whiteley este o alegere mai inspirata decat Megan Fox, ramane de vazut incepand cu 1 iulie, data din care puteti vedea "Transformers: Dark of the Moon" si in cinematografele Hollywood Multiplex.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu