sâmbătă, 4 iunie 2011

VIDEO Cum arata un spot publicitar filmat de un regizor nominalizat la Oscar! Ultima lovitura a lui Darren Aronofsky!

De ce un regizor nominalizat la Oscar ar face o reclama la mascara? Bani sau experiment artistic? Americanii au fost uimiti sa-l vada pe celebrul Darren Aronofsky regizand o reclama la Revlon in care star este seducatoare Jessica Biel.
VIDEO Cum arata un spot publicitar filmat de un regizor nominalizat la Oscar! Ultima lovitura a lui Darren Aronofsky!
"A fost minunat sa lucrez cu el. Este foarte creativ si mi-as dori enorm sa facem un film impreuna" a declarat Jessica Biel.

Regizorul, scenaristul si producatorul american Darren Aronofsky a devenit celebru inca de la debutul sau, fiind recompensat cu premiul pentru regie la Festivalul de la Sundance, pentru pelicula "Pi".

A continuat cu "Requiem for a Dream", primit cu ovatii la Festivalul de Film de la Cannes, devenit apoi unul dintre filmele cult ale sfarsitului de secol XX, si cu "Fantana", cu Rachel Weisz si Hugh Jackman.

Darren Aronofsky a castigat Leul de Aur - cel mai important trofeu decernat la Venetia - in anul 2008, cu drama "Luptatorul/ The Wrestler". Pentru acelasi film a primit premiul Independent Spirit, a fost laureat la Sundance, in timp ce Mickey Rourke, actorul care a jucat rolul principal, a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA si a primit o nominalizare la Oscar.

Thrillerul sau "Lebada neagra/ Black Swan" a primit cinci nominalizari la premiile Oscar, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" si "cel mai bun regizor", dar a trebuit in cele din urma sa se multumeasca cu o singura statueta - cea castigata de Natalie Portman la categoria "cea mai buna actrita in rol principal".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu