vineri, 1 iulie 2011

Cum sa porti pantalonii albi daca vrei sa NU arati precum Kim Kardashian

Cine ar fi crezut ca formele voluptoase pot fi un dezavantaj? Ei bine, Kim Kardashian a demonstrat ca daca nu stii sa-ti alegi hainele potrivite, ele te pot transforma intr-un fashion disaster.  
Cum sa porti pantalonii albi daca vrei sa NU arati precum Kim Kardashian
Kim e in cautarea rochiei de mireasa si ca sa intre oarecum in atmosfera, a inceput deja sa poarte tinute all white. Vedeta nu vrea sa lase alegerea rochiei pe ultima suta de metri, asa ca ieri a fost intr-un magazin Vera Wang, pentru a proba cateva modele.

Daca barbatii ar putea cataloga aparitia ei drept una sexy, noi spunem ca celebra Kim ne-a aratat negru pe alb cum sa nu purtam pantalonii stramti si deschisi la culpare daca avem forme voluptoase.

Fundul bombat e au atu, cred ca nimeni nu poate pune la indoaiala asta. Dar trebuie sa stii cum sa il pui in evidenta, nu sa iti lipseti un bilet mare pe frunte pe care sa scrii asta. Cam asa ceva a facut Kim Kardashian cand a hotarat sa se imbrace cu acei pantaloni albi, foarte mulati.

Diva a vrut sa se asigure ca nimeni nu va rata “dotarile ei”, asa ca nu s-a limitat doar la a purta pantaloni stramti. Kim i-a asortat cu o camasa alba, pe care si-a innodat-o in talie. Nu de alta, dar nu care cumva sa ii acopere ce are mai de pret!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu