miercuri, 13 iulie 2011

Hot on Web! Jennifer Lopez: Nu m-am drogat niciodata, nu am fumat nici macar o tigara si nu beau deloc alcool

Astazi, femeile sunt in CTRL. Jennifer Lopez dezvaluie ca a rezistat oricaror tentatii nesanatoase, surorile Kardashian au o noua afacere, Rihanna a pus mana pe un alt contract generos, iar Kate Middleton are grija la silueta, dar fara sa fie extremista. Vezi cele mai tari titlul din online!
Hot on Web! Jennifer Lopez: Nu m-am drogat niciodata, nu am fumat nici macar o tigara si nu beau deloc alcool
Thesun.co.uk: Jennifer Lopez: Nu m-am drogat niciodata, nu am fumat nici macar o tigara si nu beau deloc alcool
Jennifer Lopez este mult mai cuminte decat pare. Cantareata (si actrita) a crescut in Bronx, un cartier sarac din New York, in spiritul catolic. Acum, castiga milioane de euro anual si inca tine cont de sfaturile mamei legate de vicii. Probabil asta e secretul pentru tineretea fara batranete pe care o afiseaza!
Huffingtonpost.com: Topshop a inlocuit pozele in care modelul lor pare anorexic
Codie Young, modelul care a pozat pentru Topshop, arata ingrozitor in pozele de pe site. Numeroase publicatii din Marea Britanie au cerut companiei sa-i scoata pozele, deoarece incurajeaza problemele de natura alimentara. Fotografiile au fost inlocuite cu unele care ii ascund silueta osoasa.

Stylebistro.com: Rihanna renunta la haine pe bani! E noua imagine Armani UnderwearRihanna este extrem de hot, iar asta i-a adus un nou contract de imagine. Cantareata a devenit noua imagine a brandului Armani Underwear si Jeans. Abia asteptam sa vedem pozele!
Stylelist.com: Surorile Kardashian au propria colectie de oje OPI. Kim-pletely in Love!
OPI continua lista celebritatilor care isi pun semnatura asupra colectiilor de oje. Pentru vacanta anului 2011, surorile Kardashian iti propun nuante noi, cu nume absolut geniale: Kourt is Red-y for a Pedi, Follow Me on Glitter, Khloé Had a Little Lam-Lam sau Kim-pletely in Love. Cool!

Uk.eonline.com: Kate Middleton nu e anorexica, doar foarte slaba
Silueta foarte subtire a ducesei de Cambridge i-a facut pe jurnalistii britanici sa se intrebe daca sufera cumva de anorexie sau bulimie. Ei bine, raspunsul este nu! O sursa din interiorul Casei Regale a declarat ca William este foarte atent cu ea si nu ar permite sa o lase sa sufere de o tulburare alimentara, cum s-a intamplat cu mama lui, Lady Di.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu