sâmbătă, 2 iulie 2011

Madonna a fost detronata! Ea este noua Regina a Muzicii Pop!

0 comentarii

Domnia Madonnei asupra muzicii pop s-a incheiat! 16 cantarete de top au fost analizate pentru a vedea care merita titulatura de noua Regina a Muzicii Pop!

Luna aceasta revista Rolling Stone si-a asumat rolul de a o alege pe noua Regina a Muzicii Pop si a supus votului un grup de 16 cantarete, din care Madonna a fost eliminata pe motivul ca in ultimii cinci ani nu a mai fost la fel de prezenta in muzica, nu a mai lansat materiale noi si nici nu se stie cand si daca va mai lansa un material nou.

Cele 16 artiste luate in considerare pentru a decide care va fi numita Regina Muzicii Pop sunt Adele, Christina Aguilera, Beyoncé, Kelly Clarkson, Miley Cyrus, Ke$ha, Lady Gaga, Nicki Minaj, Katy Perry, P!nk, Rihanna, Robyn, Shakira, Britney Spears, Taylor Swift si Carrie Underwood.

Odata alese cele 16 pretendente la titlul de Regina a Muzicii Pop, factorii care au fost luati in considerare pentru acordarea titlului au fost vanzarile de albume si vanzarile digitale, numar de aparitii in topul Billboard, numarul de difuzari pe radio si TV, numar de vizualizari a clipurilor de pe YouTube, numarul de fani pe siteurile de socializare, incasari din concerte, premii primite si cat de bine a fost primita muzica acestor artiste de catre critici.

In urma calculului facut de Rolling Stone, Lady GaGa a batut-o la mustata pe Taylor Swift pentru titlul de Regina a Muzicii Pop, asta multumita in special turneelor sale grandioase, vanzarilor digitale si numarului de fani neegalat de nicio alta cantareata. Cele doua canterete au fost urmate de Rihanna, Britney si Beyonce in Top 5, iar Christina Aguilera s-a clasat in mod surprinzator la coada clasamentului alaturi de Adele si Robyn.

Ce parere ai despre nominalizarea lui Lady GaGa drept Regina a Muzicii Pop?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu