joi, 14 iulie 2011

Marlene Favela deplange pe Twitter moartea nepotului ei din “Pisica salbatica

Marlene Favela, protagonista telenovelei “Mostenitorii”, care va debuta ACASA pe 18 iulie si va fi difuzata in fiecare zi de la orele 19.30,  si-a exprimat pe Twitter regretele fata de moartea nepotului ei din “Pisica salbatica”, Konstantin Vrotsos.
Marlene Favela deplange pe Twitter moartea nepotului ei din “Pisica salbatica”
Pisica salbatica”, telenovela pe care telespectatorii au urmarit-o tot ACASA, este o productie foarte draga actritei, deoarece este prima telenovela in care a jucat un rol principal, alaturi de Mario Cimarro, cu care face cuplu si in “Mostenitorii”, iar colegii de platou au insemnat foarte mult pentru ea. In telenovela, Konstantin Vrotsos, interpreta rolul copilului Leobardo, nepotul personajului interpretat de Marlene Favela.

Vestea mortii lui Konstantin Vrotsos, intr-un accident rutier, a zdruncinat-o pe Marlene Favela. “Regret sincer plecarea unei fiinte umane minunate, Konstantin Vrotsos. Iti multumesc ca am facut parte din viata ta… Nu te vom uita niciodata!! Dumnezeu sa ii binecuvanteze familia”, a scris Marlene Favela pe contul sau de Twitter.

Konstantin Vrotsos, in varsta de doar 19 ani, a decedat in ziua de 3 iulie, la Miami, in urma unui accident rutier. Actorul conducea masina in care se mai aflau cativa prieteni, cand a pierdut controlul automobilului si s-a izbit intr-un stalp de electricitate.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu