vineri, 3 februarie 2012

Andra vs. Antonia. Cine s-a imbracat mai bine la deschiderea unui pub?

Vedetele si-au dat intalnire la inceputul saptamanii la petrecerea de deschidere a unui local inspirat din anii 1930. Chiar daca nu au avut tinute specifice acelei perioada, ele au mizat pe sacourile negre sau jachetele din piele pentru un look smart casual.
Andra vs. Antonia. Cine s-a imbracat mai bine la deschiderea unui pub?

Chiar daca temperaturile aratau multe grade cu minus, vedetele au venit sa-si sustina prietenii Alex Piscunov (trupa Zero) si regizorul Alex Ceaușu, cei care au deschis localul Cinema Pub.
Andra a venit intr-o tinuta simpla, alcatuita din jeansi, tricou si sacou negru. Antonia s-a luptat cu frigul intr-o pereche de jeansi, un sacou negru si o vesta de aceeasi culoare, pe care le-a accesorizat cu o palarie gri.
Ellie White a fost si ea prezenta la eveniment. Cantareata a purtat o rochie alba cu o pereche de cizme negre peste genunchi si o jacheta neagra din piele. Ea si-a dat o pata de culoare tinutei cu un colier turcoaz supradimensionat.

Andreea Balan a purtat o rochie animal print, iar Roxana Ionescu a optat pentru un pulover simplu gri si o pereche de jeansi.

Care vedeta s-a imbracat cel mai bine dupa parerea ta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu