vineri, 3 februarie 2012

Cel mai penibil interviu din viata ei. Vezi ce a zis Heidi Klum despre mariajul cu Seal

Heidi Klum a pozat pentru numarul din martie al revistei InStyle si a dat un interviu amplu despre casnicia cu Seal, despre viata de familie si despre petrecerea anuala a nuntii lor. Problema este ca intre timp... au ajuns la divort! Vezi ce a declarat supermodelul.
Cel mai penibil interviu din viata ei. Vezi ce a zis Heidi Klum despre mariajul cu Seal

Heidi Klum s-a pus singura intr-o situatie mai mult decat penibila. Supermodelul a acordat un interviu revistei InStyle, in care a vorbit despre cat de fericita este cu Seal si cat de mult asteapta sa-si reinoiasca juramintele anul acesta, in mai. Problema este ca in loc de o petrecere, s-au ales cu un divort.
"Suntem negru si alb, Yin si Yang. Fata lui frumoasa, corpul superb, inima minunata, vocea si felul lui iubitor si protector de a fi... ce-as putea sa zic mai mult?", a declarat ea.

Laudele pentru sotul ei au mers mai departe: "Stie cum sa se poarte cu mine, iar lucurile au fost totdeauna foarte pasionale intre noi. Si sunt hotarata sa ne marchez casnicia in fiecare an cu o petrecere grozava."
Pe 22 ianuarie insa, zvonurile cum ca divorteaza au inceput sa circule prin presa, iar cei doi le-au confirmat intr-un sfarsit. Heidi a si scris pe Twitter despre despartire: "Va multumesc tuturor pentru sprijin si pentru vorbele frumoase. Inseamna mult pentru mine".
Ce s-a intamplat intre ei, probabil nu vom sti niciodata. Cert este ca despartirea lor a fost una foarte brusca si ca in timp ce pozau in cuplul perfect, aveau probleme ca toate cuplurile obisnuite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu