luni, 6 februarie 2012

Dorian Popa isi continua pariul cu viata

Actorul ne-a dat un interviu din care am aflat multe lucruri interesante despre cel care-l interpreteaza pe Andrei. "Pariu cu viata" reincepe azi, 6 frbruarie, de la 20.30, la Pro TV.
Dorian Popa isi continua pariul cu viata
Care este pariul tau personal cu viata?
Pariul pe care eu am vrut sa-l pun cu viata si mi-am promis ca nu o sa-l pierd indiferent de circumstante , este acela de a ma descurca singur departe de casa . Pana acum, zic eu ca ma descurc cat de cat bine, insa muncesc cat pot sa o fac si mai bine .

Care este cel mai riscant lucru pe care l-ai facut in viata ta?
Am mers pe autostrada cu o viteza foarte mare , insa nu sunt mandru de acest lucru si am facut-o fiind presat de timp .

Cel mai tare lucru pe care l-ai invata de la un profesor in scoala.
Sa iubesc sportul , de la doamna profesoara de sport din liceu, un bun exemplu pentru toti tinerii ce-i ajung sub indrumare .

Daca ar fi sa devii profesor, ce materie ti-ar placea sa predai?
Mi-ar placea sa predau o materie inventata de mine, care s-ar numi "Cum sa ne descurcam in Romania ?" , iar materia ar avea aplicabilitate din clasa a V-a pana in ultimul an de facultate.

Da o definitie iubirii!
Un subiect foarte delicat ... eu am simtit iubirea ca pe un sentiment foarte puternic pe care ti se pare ca il poti localiza in corp, insa cand incerci sa o faci nu stii de unde sa incepi . Iubirea pentru mine nu este la prima vedere, ci se construieste in timp intre doi oameni care ajung sa se cunoasca foarte bine, sa se respecte, sa fie sinceri unul cu celalalt si, foarte important, sa stie sa-si accepte unul altuia defectele, fiindca nimeni nu este perfect . Abia cand 2 oameni sunt intr-un astfel de echilibru, consider eu ca pot spune ca se iubesc .

Cea mai frumoasa declaratie de iubire pe care ai primit-o.
Nu am cunoscut iubirea prin cuvinte mari , dimpotriva prin cuvinte normale, lucru care mi-a placut mai mult decat ceva iesit din comun .

Cui iti este cel mai greu sa ii spui „te iubesc” ?
Prefer sa nu raspund , incat imi atinge o zona sensibila .

Ce inseamna sa iubesti?
Dupa cum am definit iubirea , "sa iubesti", pentru mine, inseamna un echilibru dobandit in timp intre doi iubiti .

Un comentariu:

  1. frumos ar fi ca actorii din pariu cu viata sa raspunda fanilor de pe facebook si in special dorian popa...

    RăspundețiȘtergere