vineri, 3 februarie 2012

Dulce Maria da amanunte despre iubitul ei actual

Relatia secreta a lui Dulce Maria cu iubitul ei a iesit la iveala recent, dupa ce indragostitii au fost surprinsi de paparazzi in timp ce se sarutau in public. Desi, la acel moment, actrita nu a vrut sa ofere detalii despre noua cucerire, lucrurile s-au schimbat intre timp.
Dulce Maria da amanunte despre iubitul ei actual
Dulce Maria a vorbit pentru revista"People en Espanol" despre reality-show-ul de la MTV si despre iubitul ei, Luis Rodrigo Reyes. Cei doi sunt impreuna de cateva luni, iar relatia lor pare a fi serioasa.
“Da, suntem impreuna, insa a trecut foarte putin timp. Dar, ma simt implinita acum. Eu muncesc foarte mult si sunt foarte dedicata carierei mele, insa exista in mine acea parte feminina, care are nevoie de anumite oportunitati. In plus, eu cred in dragoste si ma gandesc la iubire. Am decis sa-i dau iubirii o sansa si sunt foarte multumita”, a marturisit Dulce Maria.
Cu toate ca presa a incercat sa o iscodeasca si sa afle cat mai multe despre norocosul care se bucura de atentia artistei, Dulce nu a fost generoasa cu detaliile intime. Se stie insa ca noua sa cucerire nu face parte din showbiz si nu are nicio legatura cu mediul artistic.
“Nu imi place sa vorbesc despre acest subiect. El nu are nimic de-a face cu acest domeniu si vreau ca lucrurile sa ramana asa”, a adaugat actrita.
Indragostitii trebuie sa invete sa se iubeasca de la distanta, pentru ca Dulce Maria se va muta, temporar, in Los Angeles, unde vor avea loc filmarile pentru emisiunea de la MTV, care se numeste “Dulce Maria: Extranjera”.
“Imi este greu sa plec acum, pentru ca ne cunoastem de foarte putin timp, dar sunt o persoana care prefera sa regrete ceea ce a facut, decat ceea ce nu a incercat. Asadar, voi pleca si voi incerca sa pastrez o relatie de iubire de la distanta si sa vad cum decurg lucrurile. Este dificil sa mentii o relatie in mediul artistic in care ma invart, insa incerc sa pastrez o balanta intre cariera si iubire”, a povestit Dulce Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu