sâmbătă, 4 februarie 2012

Miley Cyrus s-a facut fata rea - apare in scene de sex

Seria de demonstratii a lui Miley Cyrus continua cu o noua miscare de efect. Artista filmeaza pentru pelicula “LOL”, iar rolul ei implica scene de sex cu actorul Douglas Booth. Printre altele, personajul actritei consuma droguri si umbla in compania unor oameni periculosi.
Miley Cyrus s-a facut fata rea - apare in scene de sex
Filmuletul cu actul sexual ce apare in productie a aparut deja pe internet, iar pe fundal se poate auzi vocea personajului pe care Miley il interpreteaza, zicand:
“Este foarte dificil sa transformi prietenia in dragoste. Vestea buna este ca amandoi am ras mult, desi nici unul dintre noi nu era pregatit pentru asta. Cu toate acestea, a fost o noapte perfecta”.
Intr-un interviu pentru “Reuters”, Miley a vorbit despre rolul Lola si despre dorinta ei ca oamenii sa nu o mai priveasca ca pe o adolescenta inocenta.

“Imi doresc sa scap de caracterul previzibil pe care toti oamenii cred ca il detin. M-am simtit eliberata cand nu a trebuit sa spun, “Bine, sunt fericita” si am trecut la a face lucruri serioase, care implica emotii adevarate. Oamenii s-au obisnuit ca eu sa interpretez personaje puerile si vesele”, a afirmat Miley.
Cu privire la scenariul filmului “LOL”, actrita a marturisit ca a atras-o personalitatea personajului Lola si i-a placut scenariul inca din primul moment.

Este interesant, pentru ca Lola intra intr-un anturaj gresit, cu oameni periculosi. Ea este o adolescenta, care consuma droguri, pierde anul la scoala si, cu toate acestea, mama ei isi admira fiica ca pe o icoana. Pur si simplu, m/-m indragostit de poveste”, a spus artista.
Filmul va fi lansat pe 20 iunie 2012 si este un remake dupa pelicula franceza cu acelasi nume. Distributia include actrite, precum Demi Moore si Ashely Greene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu