luni, 6 februarie 2012

Radu Valcan si Adela Popescu, dezbracati si lipsiti de inhibitii

PRO TV Magazin a realizat un cover incendiar cu Adela Popescu si Radu Valcan. Cei doi apar dezbracati si legati pe coperta editiei din aceasta saptamana a ghidului tv.
Radu Valcan si Adela Popescu, dezbracati si lipsiti de inhibitii
Cuplul declara in interviul din PRO TV Magazin ca se iubesc si iubirea lor nu are nevoie de acte: “Cu siguranta, este jumatatea perfecta pentru mine, dar nu simt deloc nevoia de a demonstra asta prin intermediul unei hartii. Stim foarte bine cum stam si incotro ne indreptam.”, spune Radu.

Cei doi sunt impreuna acasa si pe platourile de filmare, iar acum se pregatesc pentru sezonul doi al serialului “Pariu cu viata”, difuzat de Pro TV. In plus, Radu debuteaza in teatru, iar Adela se bucura de succes alaturi de trupa DJ Project. Despre proiectul cu DJ Project, Adela recunoaste ca si-a dorit o implicare mai activa in muzica, iar aceasta colaborare a venit la momentul potrivit.

Despre proiectul de la Teatrul Mic, Radu declara: “La inceput, mi-a fost teama, dar, usor-usor, rolul nefiind unul principal, am privit cu incredere. Apoi, au inceput repetitiile si tot asa. Sunt actori mari in acest spectacol, motiv pentru care sunt onorat ca pot repeta alaturi de ei. Adela a fost si ea de cateva ori la repetitii. Ma ajuta si ma incurajeaza, asa cum a facut de la inceput.”

Intrebati daca sunt gelosi, cei doi spun ca nu exista motive pentru asa ceva si ca se inteleg foarte bine: “Ne intelegem foarte bine, de la zi la zi ne armonizam si mai mult si ne bucuram de noua noastra viata impreuna.”, marturiseste Adela.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu