vineri, 3 februarie 2012

Willow Smith s-a ras in cap - Iti place cum ii sta?

Cantareata Willow Smith, in varsta de 11 ani, a luat decizia de a se rade in cap. Fotografia cu cea mai noua tunsoare a artistei a fost postata pe Twitter chiar de aceasta. Fiica lui Will Smith a patruns in industria muzicala de la Hollywood cu ajutorul melodiei “Whip my hair”, care a ajuns pe locul 99 in topul Billboard.
Willow Smith s-a ras in cap - Iti place cum ii sta? GALERIE FOTO
Nu se cunoaste reactia actorului Will Smith cu privire la tunsoarea fiicei lui si nici nu se stie care a fost motivul care a determinat-o pe artista sa ia o asemenea decizie, insa fanii ei au reactionat pozitiv.
Tot pe contul Twitter al cantaretei au parut poze cu Willow imbracata in costumatie de balet si cu balerinii necesari acestui sport. Prima imagine o infatiseaza pe actrita intr-o sala de balet, stand pe un scaun, iar cea dea doua fotografie ilustreaza balerinii aurii cu care Willow se antreneaza.
Cea mai recenta aparitie publica a pustoaicei a fost la “Bet Honors”, care a avut loc la Teatrul Warner, cand aceasta a fost imbracata intr-o rochie lunga, de culoare galbena, care i-a dat un aer mult prea matur pentru varsta ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu