duminică, 1 aprilie 2012

Azi mama si sotie respectabila, in urma cu 15 ani bomba sexy. O recunosti pe vedeta din imagine?

Astazi suntem deja obisnuite cu imaginea ei de diva sexy, insa nu a fost intotdeauna asa. La debutul in showbiz, aceasta vedeta avea un look cuminte, desi acum acest lucru pare greu de crezut. Daca acum este o mama devotata si o sotie fidela, cu 10 ani in urma era o adevarata bomba sexy.
Azi mama si sotie respectabila, in urma cu 15 ani bomba sexy. O recunosti pe vedeta din imagine?

Este vorba despre nimeni alta decat Mariah Carey. Cantareata a implinit in aceasta saptamana 42 de ani si incet, dar sigur, pare ca isi recapata formele din aceasta imagine de la mijlocul anilor '90.
Mariah s-a ingrasat mult in timpul sarcinii, insa a reusit sa dea jos cea mai mare parte a kilogramelor in timp record. Acum are o silueta frumoasa, insa mai are de slabit pana sa ajunga la dimensiunile din imaginea de mai sus.

Foto: Mariah Carey, martie 2012
Mariah a dezvaluit ca a slabit in total 32 de kilograme in 6 luni, iar primele 18 kilograme au constat in apa retinuta de organism pe perioada sarcinii.
Artista a afirmat ca a luptat foarte mult pentru a slabi si pentru a reveni la o forma fizica normala.
“La inceput, cand am ramas insarcinata, m-am confruntat cu edema in sarcina (n.r.: umflaturi ale picioarelor), am retinut apa si am transpirat foarte mult. Cele mai multe femei se confrunta doar cu umflaturi ale picioarelor. Nu am crezut ca voi mai fi vreodata aceeasi persoana“, a marturisit Mariah.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu