duminică, 1 aprilie 2012

Detaliul care a trecut pana acum neobservat. Vezi in ce ipostaza a iesit Iulia Albu in public

La inceput anului trecut, Iulia Albu s-a transformat in Flapper Girl, alter ego-ul sau, care a marcat "razvratirea" sa impotriva sistemului. Elogiata, dar si blamata, aparitia sa a produs un val de controverse, setand noi repere si impunand-o intr-un fashion icon controversat.
Detaliul care a trecut pana acum neobservat. Vezi in ce ipostaza a iesit Iulia Albu in public

Aparitia sa de anul acesta de la premiile Gopo a starnit cateva discutii aprinse, menite sa o claseze fie la categoria "bine imbracate", fie la "prost imbracate". Mai potrivit insa ar fi fost sa fie incadrata in alta categorie.
Insemnele de pe gulerul purtat de vedeta sunt asociate cu simbolistica Illuminati, iar pictorialele ei pot fi interpretate din aceasta ipostaza.
Iata fotografiile care arata fara urma de indoiala legatura dintre Iulia Albu si Illuminati.




Ordinul Iluminatilor a fost o societate secreta fondata in Bavaria de Nord de Adam Weishaupt, care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt. Mișcarea era formata din liber-cugetatori, liberali, republicani (deci antimonarhici) si pro-feminini, recrutati din lojile masonice din Germania.
Acuzatia adusa a fost aceea ca scopul ordinului este sa rastoarne toate monarhiile si religiile de stat din Europa.
Multe din aceste teorii sugereaza ca evenimentele din lume sunt controlate si manipulate de o societate secreta care se numeste Illuminati. Teoreticienii conspiratiilor au afirmat că mulți oameni de seamă au fost sau sunt membrii a societatii Illuminati, incluzându-i pe Winston Churchill, familia Bush, Barack Obama, Lady Gaga, Britney Spears.
Alte vedete asociate cu Illuminati:
Inna

Beyonce si Sasha Fierce, alter ego-ul sau, Britney Spears, Rihanna si chiar Barack Obama sunt suspectati de legaturi cu aceasta societate secreta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu