vineri, 6 aprilie 2012

Jennifer Love Hewitt, stralucitoare la premiera noului ei serial: ce record a doborat actrita in The Client List

Jennifer Love Hewitt se pregateste sa isi cucereasca fanii cu un nou serial, ce va fi lansat pe Lifetime incepand cu data de 8 aprilie. Actrita de 33 de ani a intors capetele pe covorul rosu cu o rochie stramta, decoltata si scurta.
Jennifer Love Hewitt, stralucitoare la premiera noului ei serial: ce record a doborat actrita in The Client List
Serialul “The Client List” este inspirat din filmul cu acelasi nume, lansat in 2010, unde Hewitt a jucat acelasi rol si a fost nominalizata la Globul de Aur. In noul serial, Jennifer va juca o mama singura care e nevoita sa se prostitueze pentru a supravietui, asa ca va avea o multime de scene de sex. Serialul este creat de Jordan Budde iar primul sezon va cuprinde 10 episoade. Din distributie mai fac parte Colin Egglesfield, Rebecca Field, Naturi Naughton, Cybill Shepherd, Loretta Devine.

In filmul “The Client List" din 2010, actrita americana a declarat ca a doborat recordul celor mai multe scene fierbinti dintr-un singur film produs la Hollywood, dupa ce a aparut in scene intime alaturi de 26 de barbati, filmate in doar 48 de ore. "Am filmat toate acele scene in doar doua zile. A trebuit sa-mi schimb lenjeria de 26 de ori si sa apar in ipostaze intime alaturi de 26 de «clienti»", a declarat atunci Jennifer.


In urma cu cateva saptamani actrita i-a impresionat pe americani cu noile postere pentru serialul The Client List, pentru care a pozat foarte sexy.




In "The Client List”, Jennifer Love Hewitt joaca rolul Samanthei Horton, o fosta frumusete, care are trei copii, insa viata ei nu este tocmai roz. Parasita de sot, aflata in pragul falimentului, cu mari datorii, aceasta decide sa se angajeze la un salon de infrumusetare, insa se trezeste implicata intr-o afacere ilegala de prostitutie. Initial dezgustata,Samantha accepta postul, dar incearca sa desconspire reteaua criminala. Asta inseamna ca ea trebuie sa pastreze un echilibru discret intre cele doua vieti ale sale – cea de mama singura care trebuie sa se ingrijeasca de familia ei si cea de femeie de afaceri care-si desfasoara activitatea intr-un mediu unic.

Intre 2005 si 2010, Jennifer Love Hewitt a avut un succes nebun cu serialul produs de CBS, Ghost Whisperer, care a rezistat timp de 5 sezoane si a facut in primii ani audiente record, intre 8 si 10 milioane de spectatori pe episod. Insa, ultimul sezon a adus cele mai slabe audiente, de 7 milioane de spectatori pe episod iar CBS a decis sa renunte la show, dupa 5 ani de la prima difuzare. Actrita i-a cucerit pe fani cu rolul Melindei Gordon, o tanara care poate sa comunice cu fantomele care nu au parasit lumea terestra.






Un comentariu:

  1. jennifer asta joaca un mesaje de dincolo! ador filmul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cu toate ca am 10 ani. te iubesc! esti pe locul 1 langa mami si tati la iubire

    RăspundețiȘtergere