vineri, 6 aprilie 2012

Eforturile lui J Lo de a fi eleganta, in zadar. Vezi cine i-a stricat seara divei latino

Jennifer Lopez a fost invitata speciala la un eveniment monden in Los Angeles, iar aparitia sa a fost, ca de obicei, spectaculoasa. Din pacate, diva latino a trebui sa suporte si "aerele" de vedeta ale starurilor de reality show din Anglia, Chloe Sims si Lauren Pope.
Eforturile lui J Lo de a fi eleganta, in zadar. Vezi cine i-a stricat seara divei latino

Jennifer Lopez a imbracat o rochie gri, stramta si eleganta, pentru care si-a facut un spectaculos. Din pacate, la acelasi eveniment si-au facut prezenta si "vedete" mai putin stilate, care au stricat atmosfera generala de eleganta si bun gust. Printre ele, divele din reality show-urile din Marea Britanie, Chloe Sims si Lauren Pope.

In cazul in care numele lor nu va spun nimic, cu siguranta le veti recunoaste dupa fata. Lauren Pope este cea care a aparut pe covorul rosu ...fara lenjerie intima, intr-o rochie pe care cu siguranta v-o amintiti.

Chloe Sims apare in cel mai tare reality show din Anglia, The Only Way si Essex. Inca de la prima aparitie in cadrul show-ului, Chloe, in varsta de 30 de ani, a facut o impresie puternica asupra telespectatorilor...cu buzele ei uriase, fata “incremenita” si sanii imensi.

Englezii nu au reactionat tocmai pozitiv. “Am primit pe Twitter peste 1000 de mesaje in care oamenii ma faceau in toate felurile. La finalul primului episod eram in lacrimi. Ma numeau “femeia-barbat” si spuneau despre mine ca sunt falsa din cap pana-n picioare din cauza operatiilor estetice. Nu mi s-a parit corect, pentru ca si restul persoanelor din serial aveau operatii estetice...si poate altii chiar mai multe ca mine”, a pus Chloe.


Cand a schimbat prefixul, Chloe a organizat o petrecere mai putin obisnuita, cu care a intrat din nou in gura presei de scandal. Tanara sufera foarte tare ca la 30 de ani nu este casatorita, asa ca a hotarat ca poate fi mireasa chiar si fara sa aiba un mire. Astfel, la petrecere a venit imbracata in mireasa, spre amuzamentul invitatilor si ironia tabloidelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu