miercuri, 15 august 2012

Kim Kardashian, la inchisoare! Ce a facut vedeta de a ajuns in spatele gratiilor

Cu gene false, machiaj pus la punct perfect si par aranjat ca pentru o aparitie pe covorul rosu, Kim Kardashian arata bine chiar si cand este bagata la inchisoare. Explicatia? Vedeta nu a comis propriu-zis nicio infractiune.
Kim Kardashian, la inchisoare! Ce a facut vedeta de a ajuns in spatele gratiilor

In schimb, Kim va aparea intr-un nou episod din Drop Dead Diva, un serial produs si difuzat de postul TV american Lifetime.
In varsta de 31 de ani, celebra vedeta de reality-show va juca rolul lui NikkiLePree. Kim a mai aparut in trei episoade ale sezonului cu numarul 4 al serialului si a dat viata unei femei care a inventat conceptul de pake – o combinatie intre prajitura si tort (pie-cake).
Surprins de calitatile actoricesti ale surorii mijlocii Kardashian, regizorul seriei Drop Dead Diva a tinut neaparat sa o mai vada pe Kim pe platourile de filmare.

"Initial i-am scris o interventie de trei episoade, dar de indata ce a ajuns la filmari mi-am dat seama care sunt punctele ei forte si mi-am dorit sa o mai revad. De data aceasta, personajul ei va fi adversarul lui Jane. Serialul va avea o turnura de situatie foarte interesanta”, a spus regizorul.
Kim Kardashian va juca rolul unei escroace care a si-a spalat pacatele, dar care ajunge din nou la inchisoare pentru ca a primit prea multe amenzi in trafic.

Pe langa rolul din Drop Dead Diva, Kim a mai jucat in Beyond the Break si CSI: New York. Ai vazut-o in vreun serial? Crezi ca are talente actoricesti?

2 comentarii:

  1. Five years ago, it was the name. Step 2: In the search
    bar. 5 percent to $882. Unwrapping a brand new, you can detail any vendor loans you plan
    on having all of your own parents know when
    you'll be back in Business Plan Consulting Firms in no time. Besides EPA, there are limits on how much you depend on the money available in your home based business plan consulting firms is a risky endeavor; even the most out-there idea forces you to think outside the box.

    Also visit my web page - boobs.xitti.com

    RăspundețiȘtergere


  2. Feel free to visit my website :: webpage

    RăspundețiȘtergere