joi, 14 iulie 2011

Hot on Web: Britney Spears, eclipsata de silueta mamei ei + Lady Gaga vrea sa adopte un copil

Ooops, Britney Spears did it again! Cantareata a fost depasita in popularitate chiar de mama ei care, la 56 de ani are un corp mult mai sexy decat al sau. Pe de alta parte, o alta mama model urmeaza sa se nasca - Lady Gaga, care vrea sa adopte un monstrulet. Vezi cele mai HOT stiri ale zilei!
Hot on Web: Britney Spears, eclipsata de silueta mamei ei + Lady Gaga vrea sa adopte un copil
Stirileprotv.ro: Mama lui Britney Spears, mult mai sexy decat fiica ei
Britney Spears a primit o lovitura sub centura chiar de la mama ei. Bunicuta arata super bine in costum de baie, spre deosebire de fiica ei, care isi expune in mod constant burta si celulita prin concerte. Ooops!
Stylebistro.com: Fanii Rihannei s-au plictisit de culoarea rosie a parului ei
Rihanna este un cameleon si isi face schimbari de look cat ai zice peste. De ceva timp insa, artista s-a oprit la rosu si nu da semne ca ar vrea sa renunte inca la aceasta culoare. Ii vine foarte bine, a creat un adevarat trend, dar fanii ei au inceput sa se sature de aceasta nuanta. Totusi, avand in vedere ca a fost vopsita deja in toate culorile, ceva mai provocator decat rosu nu prea exista!
Huffingtonpost.com: Catelusii, o doza de sanatate pentru stapani
Moda catelusilor a luat amploare datorita vedetelor de la Hollywood si a lui Paris Hilton, in special, pentru care animalutele sunt niste accesorii. Dar, dincolo de acest aspect, se pare ca este foarte bine pentru psihicul tau sa ai un catelus. Iti da mai multa incredere in tine, te ajuta sa lupti cu depresia si sa faci mai multa miscare.
Dailymail.co.uk: Shopping a la Beyonce - 100 de lire pe minutStrada Oxford Street din Londra a avut parte de niste vanzari considerabile, odata ce Beyonce si mama ei au trecut pe acolo. Cantareata a dovedit inca o data ca pasiunea ei pentru pantofi nu are limite, asa ca a cheltuit aproximativ 9.000 de lire pe cumparaturi in doar 90 de minute.
Splashnewsonline.com: Lady Gaga vrea sa adopte un copil
O fi ea o mama pentru toti monstruletii ei din jurul lumii (cum isi numeste fanii), dar Lady Gaga vrea sa aiba si un monstrulet acasa. Asa ca s-a gandit sa adopte unul! Cum o sa-l duca in brate pe tocurile criminale pe care le poarta, ramane de vazut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu