joi, 14 iulie 2011

Topul celebritatilor pentru care operatiile estetice au facut minuni

Cautarea perfectiunii va fi intotdeauna principala preocupare a femeilor. Cand esti vedeta, deja este un must. Fie ca nu le place nasul, forma buzelor, gambele, marimea sanilor sau ridurile, majoritatea starurilor au trecut cel putin o data prin cabinetul unei estetician. Unele dintre ele au obtinut rezultate dezastruoase, altele in schimb par sa fi gasit cheia unei imagini impecabile.  
Topul celebritatilor pentru care operatiile estetice au facut minuni
Noi am alcatuit top cinci vedete care au avut noroc in pariul cu bisturiul, iar acum arata poate chiar mai bine decat inainte.

1. Demi Moore
La cei 48 de ani ai sai, Demi arata foarte bine. Nu se stie exact cate interventii estetice a suferit, deoarece actrita abia a recunoscut ca a apelat la asa ceva, dar se zvoneste ca ar fi  facut lifting facial, liposuctii si si-a marit buzele. Nu doar fata a nemultumit-o pe sotia lui Ashton Kutcher, ci si genunchii, acestia suferind si ei mici modificari. Oricum, rezultatul a fost unul pozitiv.


2. J.K Rowling
Pentru J.K Rowling viata s-a schimbat radical dupa ecranizarea seriei Harry Potter. Creatoare celui mai cunoscut si iubit vrajitor a trecut prin incercari grele inainte de a ajunge cunoscuta. Acum este cea mai bogata femeie din Marea Britanie, iar in 2010 a fost declarata cea mai influenta persoana din tara. O data cu dobandirea faimei, si look-ul ei trecut prin mici modificari. Bagheta esteticianului a facut minuni, J.K Rowling arata extraordinar si foarte natural. Operatiile estetice la care ar fi apelat sunt la nivelul fetei – blefaroplastie, botox, fara sa faca insa excese.


3. Jane Fonda
Are 74 de ani si multa lume o invidiaza pentru felul in care arata. Castigatoare premiului Oscar, Jane Fonda, a recunoscut ca a apelat la ajutorul unei specialist pentru imbunatatirea imaginii, doar frumusetea nu tine cont de varsta. Se pare ca ar fi suferit un lifting facial si o blefaroplastie.


4. Elizabeth Hurley
Face parte din categoria vedetelor care nu vor sa recunoasca nici in ruptul capului ca ar fi suferit mici modificari, cu toate acestea diferentele sunt vizibile. Model si actrita, britanica arata, poate, chiar mai bine decat in tinerete.


5. Beyonce
Este cu mult mai tanara decat doamnele de mai sus, dar a trecut si ea printr-o operatie. Nu s-a vorbit foarte mult pe aceasta tema si nici ea nu ar fi zis ca este adevarat sau este fals, dar pozele ne demonstreaza ca Beyonce si-a remodelat nasul. In pozele mai vechi acesta este mai gros si mai mare, spre deosebire de cele recente, unde nasul cantaretei pare sa aiba un  contur mai bine definit si mai fin. Daca este adevarat , atunci Beyonce a stiut la cine trebuie sa apeleze, deoarece diva are un look fresh si natural, fara vreo urma de exagerare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu