marți, 12 iulie 2011

Hot on Web: Fergie se pune pe facut copii, Pippa Middleton a devenit actrita, iar Carla Bruni isi arata burta la plaja

Astazi este ziua mamicilor cu forme! Unele tocmai ce-au nascut, unele sunt cu burta la inaintare, iar altele petrec azi in cinstea copiilor lor. Iar cine nu-si doreste un copil, se multumeste cu o geanta Birkin! Vezi cele mai tari stiri de pe net!
Hot on Web: Fergie se pune pe facut copii, Pippa Middleton a devenit actrita, iar Carla Bruni isi arata burta la plaja
Huffingtonpost.com: Black Eyed Peas in pauza - Fergie isi doreste un copil
Nu se despart, dar membrii formatiei BEP au nevoie de o perioada de respiro, in special Fergie. Cantareata este hotarata sa-si puna corpul la bataie si sa ramana insarcinata cat de curand. Cu alte cuvinte, o asteapta o perioada intensa de sex! Fergielicous!
People.com: Carla Bruni, in costum de baie: sexy si insarcinata
Carla Bruni nu-si mai ascunde burtica de insarcinata. Prima doamna a Frantei nu s-a ferit de obiectivele paparazzilor atunci cand a iesit la plaja si a pozat in toata splendoarea ei. A pus ceva kilograme pe ea, dar arata foarte bine!


Msnbc.com: Jessica Simpson a primit cadou de ziua ei o poseta de 15.000 de euro
Ce-si doreste o femeie care le are pe toate? O geanta Birkin, se pare. Victoria Beckham are o colectie, Beyonce a primit cateva exemplare intr-o valoare totala de 350.000 de euro de la Jay-Z, iar celebritatile se dau in vant dupa un ele. Asa se explica entuziasmul Jessicai la vederea minunatei genti portocalii.

Stirileprotv.ro: Posteriorul Pippei Middleton are propriul serial pe YouTube
Pippa Middleton a devenit fara sa vrea vedeta unui serial de Youtube, care se numeste "Cum sa creezi un fund perfect ca al Pippei Middleton?" (How To Create The Perfect Pippa Bottom). Acesta promite ca le va invata pe femei sa obtina un posterior fara cusur, exact ca al celei care a facut furori la nunta secolului dintre Kate si William.
People.com: Cei mai frumosi gemeni din lume implinesc azi 2 ani
Vivienne & Knox Jolie-Pitt sarbatoresc astazi alaturi de cei mai sexy parinti - Brad Pitt si Angelina Jolie. In timp ce ea este o adevarata fashionista in miniatura, el este un adevarat cavaler. Ce sa mai? Sunt copia fidela a parintilor! La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu