marți, 12 iulie 2011

Mila Kunis, numita cea mai de treaba celebritate de pe planeta. Vezi aici motivul

Vedeta din Lebada Neagra are multe talente ascunse. Oficial Mila Kunis a fost numita de Entertainment Weekly cea mai cool personalitate din lume. Motivul? A acceptat invitatia unui puscas marin de a iesi la un bal.
Mila Kunis, numita cea mai de treaba celebritate de pe planeta. Vezi aici motivul
Actrita in varsta de 27 de ani le-a spus ziaristilor americani ca va merge la un bal al puscasilor marini, care se va desfasura in luna noiembrie, in Carolina de Nord alaturi de Sergentul Scott Moore care a invitat-o pe ... Youtube.

Sergentul Scott Moore a postat pe 7 iunie un videoclip pe Youtube in care o ruga pe cunoscuta actrita sa-l insoteasca la Balul Trupelor Marine.

Sergentul a creat un canal special pe Youtube, pe care l-a intitulat: “GowithmeMila” (n.r. Vino cu mine, Mila). Videoclipul, postat in urma cu 5 zile, are deja peste 400. 000 de vizualizari.

Actrita a aflat despre video de la colegul  de platou din noul ei fim Friends with Benefits, Justin Timberlake care a convins-o sa accepte invitatia. "Mila Kunis este oficial cea mai de treaba celebritate de pe planeta" au scris cei de la Entertainment Weekly.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu