luni, 11 iulie 2011

Hot on Web: Miranda Kerr era sa moara la nastere + Demi Moore a calcat stramb

Iata cateva stiri de ultima ora din viata vedetelor, din industria parfumurilor de lux, dar si din fabuloasa lume fashion. 
Hot on Web: Miranda Kerr era sa moara la nastere + Demi Moore a calcat stramb
Dailymail.co.uk: Miranda Kerr: "Am crezut ca o sa mor la nastere"
Si-a revenit spectaculos dupa nastere, chiar daca a avut parte de o experienta extrem de dureroasa. Supermodelul si-a nascut fiul de 4,5 kilograme natural si a marturisit pentru revista Instyle ca nasterea a fost lunga si grea.
Csid.ro: Depresia te face mai desteapta si te ajuta sa-ti gasesti un partener
Tristetea conti­nua ne ajuta in procesul decizional, informeaza oamenii de stiinta de la Universitatea Basel, Elvetia.
Psihologii sustin ca depresia declanseaza o reactie cerebrala ce duce la rezolvarea unor probleme con­secven­te, precum dependenta de jocurile de noroc sau alegerea unui partener de via­ta.

Dailymail.com: Se poarta pantalonii foarte scurti a la Brigitte Bardot

La 77 de ani, Brigitte Bardot continua sa fie un trendsetter. Daca nu te-ai convins inca, pantalonii foarte scurti din denim au parte de o revenire in forta in lumea modei. Pe langa cei in stilul boyfriend, acestia sunt must-ul sezonului. Asa ca, daca te simti sexy, ti-i recomandam cu incredere!
Style.com: Cuplul regal are propriul parfum
Casa de parfumuri Creed s-a gandit sa omagieze noul cuplu regal - Catherin si William. Cei doi vor avea incepand din octombrie propriul lor parfum, numit Royal-Oud, asta dupa ce regina Victoria si Printesa Diana s-au bucurat si ele de esente scumpe si personalizate.

People.com: Demi Moore a calcat stramb: a mancat pizza si a baut bere

La 48 de ani, arata incredibil, iar asta datorita stilului de viata sanatos, a sportului si, bineinteles, a operatiilor estetice. Chiar daca nu-si permite sa manance prostii, deoarece acest lucru s-ar vedea instantaneu pe corpul ei, Demi face si exceptii. In weekend, ea a fost suprinsa de paparazzi mancand pizza si band bere - o masa cam lipsita de glamour. Dar, hei, este si ea om!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu