luni, 11 iulie 2011

Justin Timberlake si Mila Kunis intr-un pictorial incendiar. Care este cel mai jenant moment din viata lui Justin

Justin Timberlake si Mila Kunis au facut un pictorial incendiar pentru noul numar al revistei ELLE. Cei doi au vorbit deschis despre sex, cele mai jenante momente din adolescenta, despre relatii si ce inseamna o prietenie bazata doar pe sex (daca exista asa ceva )
Justin Timberlake si Mila Kunis intr-un pictorial incendiar. Care este cel mai jenant moment din viata lui Justin 
Justin Timberlake a recunoscut in interviu ca inainte de ajunge cuceritorul care este acum, a avut parte si de momente jenante.


Cea mai stanjenitoare experienta i s-a parut cea in care mama sa l-a prins cu o fata in pat: “Am fost prins o data. Mama a fost cea care m-a prins si a fost suparata pentru ca ea considera ca eram prea mic pentru asa ceva. A fost jenant pentru toata lumea”.



Mila Kunis, la randul ei a vorbit despre sex si parerea parintilor ei: “Parintii mei inca mai cred ca n-am facut sex niciodata”.



In noua comedie Friends with Benefits, Timberlake si Kunis sunt doi prieteni ce au o relatie bazata strict pe sex. Singura regula este sa nu existe sentimente la mijloc, doar implicare fizica, dar in realitate, actorul-cantaret in varsta de 30 de ani crede ca acest gen de relatie este un dezastru. “Este o idee buna pana devine rea”.




Aceeasi parere o are si Mila Kunis: “Pana la urma, cineva tot ajunge sa aiba sentimente si sa isi doreasca ceva serios. De cele mai multe ori asa se intampla in genul asta de situatii. Eu n-am cunoscut pana acum o femeie care sa aiba orgasm cu un tip si sa nu inceapa sa isi doreasca mai mult, in final, ajungand sa simta ceva pentru el”.

     


In noul lor film, cei doi sunt nevoiti sa apara in destule scene aproape dezbracati, ceea ce a dat nastere la multe zvonuri, cum ca ar fi ceva intre ei. “Unele scene le-am trait destul de intens, nu stiu ce fata n-ar fi facut la fel” a spus actrita. Justin Timberlake a fost mai mult preocupat de ce or sa vada parintii lui:

“Am incercat de multe ori sa ajung in camera de editare si sa scot scenele in care apare fundul meu. Ma tot gandesc ca o sa vada mama scenele alea si e cam aiurea”.

Desi presa tot incearca sa afle daca a fost ceva intre cei doi si daca sunt implicati intr-o relatie in acest moment, amandoi s-au ferit sa comenteze:

“Nu sunt pregatit sa raspund la intrebarea asta acum” a spus Timberlake, iar Kunis, care s-a despartit de cateva luni de Macauley Culkin a spus: “N-am fost la nici o intalnire de la despartirea de Macauley”.

In acest moment, presa de peste ocean vorbeste tot mai mult despre o impacare intre Timberlake si Jessica Biel, fosta lui iubita, cu care a tot fost vazut in ultima perioada.



Biel nu ar trebui sa isi faca griji din cauza frumoasei actrite ucrainience daca se impaca cu Timberlake, pentru ca se pare ca talentele muzicale ale lui Kunis l-au lasat rece: “A tot incercat sa cante o serenada cand eram la machiaj. Dar chiar nu stie sa cante” a glumit actorul spunand ca serenada pe care incercat-o actrita sa i-o ofere nu l-a impresionat nici macar un pic. In final, Mila Kunis a admis: “Stiu, chiar nu am voce si nu stiu sa cant”
La sfarsitul lunii, americanii se vor putea bucura de cele mai sexy scene intre Timberlake si Kunis in Friends with Benefits. Filmul va ajunge in Romania in septembrie.




Embed:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu