vineri, 1 iulie 2011

Maria Radu a intalnit-o pe Demi Moore: "Arata superb! Pare de 30 de ani, nu de 48!"

Maria Radu a fost suprinsa de cat de bine arata Demi Moore in realitate. Cantareata a intalnit-o pe Demi la o petrecere la noi in tara, unde actrita venise sa filmeze ceva. "Arata incredibil!", ne-a dezvaluit Maria.
La 48 de ani, Demi Moore are un trup perfect, iar pe fata nu i se vede niciun rid. Actrita nu a ascuns niciodata ca si-a facut operatii estetice, insa rezultatele se pare ca au fost exceptionale. Cei care zic ca aparitiile lui Demi din reviste sunt imbunatatite cu Photoshop sunt contrazisi de Maria Radu. Cantareata a avut ocazia sa o vada fata in fata.
"Am vazut-o pe Demi Moore si arata incredibil! Am intalnit-o in Romania la un party, venise sa filmeze ceva. Nu era machiata foarte tare, ci destul de discret, natural, arata superb! Cred ca ii dadeam vreo 30 de ani. Uita-te la Tina Turner cum arata la 70 de ani! Conteaza gena, sportul, mancarea. Se ingrijesc mult mai mult  acum femeile, sunt atente la ce mananca, probabil si tratamentele cosmetice sunt mult mai bune, stilul de viata bio a intrat in ritmul fiecareia dintre noi", a spus Maria Radu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu