vineri, 1 iulie 2011

Iulia Albu - acoperita de cateva kilograme de cenusa in videoclipul piesei „Out of time”

Iulia Albu apare in videoclipul Park Place – “Out Of Time”, care va fi lansat astazi, de la ora 12:00, pe MTV . Iulia a intrat in videoclip in pielea unui personaj cu o imagine socanta, fiecare aparitie  fiind un spectacol de machiaj, tinute si atitudine.
Iulia Albu - acoperita de cateva kilograme de cenusa in videoclipul piesei bdquo;Out of time
„Filmarile pentru clip au fost destul de solicitante, pentru ca a fost filmat in regim de scurt metraj. Intr-una dintre scene, chiar s-au aruncat cateva kilograme bune de cenusa peste mine. Mi s-au parut foarte interesant contrastele dintre machiajul foarte sofisticat cu dantela „brodata” pe fata si luxul bijuteriilor cu diamante si cenusa, videoclipul avand o simbolistica aparte,” ne-a declarat Iulia Albu.





Bugetul clipului “Out Of Time” a fost unul considerabil, clipul beneficiind de suportul unei echipe de exceptie formata din cei mai "ravniti" specialisti ai momentului. Dintre elementele de decor folosite se detaseaza net un schelet de porumbel cu capul aurit si urna imbracata in broderie aurie precum si cainele din rasa Barzoi. Iulia Albu a schimbat sapte tinute concepute in totalitate de ea, printre care si infama “Gopo dress”, devenita deja un icon, prima rochie care are pagina de Like pe Facebook, dar si accesorii care au purtat semnatura Mihai Albu. De make-up-ul vedetei s-a ocupat Marie Dascalescu.

Vedeta a purtat la filmari bijuterii in valoare de peste un million de euro, piesa de rezistenta fiind un inel cu diamant albastru de 3 carate, din colectia privata Cellini, al carui pret nu este inclus in suma initiala, valoarea sa fiind inestimabila. Piesele - vedeta cu care personajul feminin apare in videoclip  au fost inelul cu diamante albastru, “Gopo dress”, dar si botinele Mihai Albu cu toc de 37 cm, Iulia a ajungand la o inaltime de peste 2 metri, ea avand deja 1,76 metri inaltime fara tocuri.

Imbracata intr-un body din pene, cu un machiaj de exceptie si dantela “brodata” pe fata, Iulia nu a uitat niciun amanunt. De altfel, in clipul Park Place, “Out Of Time”, apare si un caine din rasa Barzoi. Vedeta este extrem de multumita de colaborarea cu echipa cu care a lucrat pentru realizarea  videoclipului Park Place, “Out Of Time”, a carui regie este semnata de Liviu Neagoe de la MediaPro Magic Factory.

 “Am pus foarte mult suflet in acest proiect si sunt foarte fericit ca piesa “Out Of Time” a confirmat si in afara, avand deja stabilite cateva concerte peste hotare, iar colaborarea pe acest proiect cu profesionistii MediaPro Magic Factory -  Liviu Neagoe si Adrian Silisteanu vor duce cu siguranta lucrurile la un alt nivel. Am fost foarte incantat ca Iulia Albu a acceptat sa se implice in acest proiect atat pe partea de styling, imagine, cat si ca personaj, aportul ei in acest proiect fiind unul substantial”, a povestit Ovidiu de la Park Place. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu