sâmbătă, 2 iulie 2011

Vedete care au renuntat la silicoane

Sanii mari nu aduc fericirea! Vedetele au simtit-o pe pielea lor, asa ca au renuntat la investitiile de mii de euro pentru a redeveni naturale. Afla ce vedete si-au scos implanturile cu silicon si care au fost motivele care le-au determinat sa faca asta.
Vedete care au renuntat la silicoane
Victoria Beckham
Sotia fotbalistului David Beckham a incercat tot ce se poate in materie de stil. Ea si-a schimbat look-ul cu ajutorul hainelor, al coafurilor si machiajului si chiar al operatiilor estetice. S-a facut din bruneta blonda si invers, a avut momente in care s-a tuns scurt, iar altele in care si-a lasat din nou parul sa creasca, insa nu s-a oprit aici. Victoria a vrut sa vada cum arata cu sanii mai mari, asa ca a apelat la bisturiu. Si nu o data, ci de doua ori. Dupa ce presa mondena a numit-o o simpla iubita de fotbalist, iar revistele de moda i-au refuzat aparitiile pe motiv ca nu vor papusi barbie in revista, Victoria a renuntat de tot la implanturi. “Nu ma mai simt o pustoaica rasfatata. Acum sunt mama si sotie, asa ca am hotarat sa fiu mai naturala. Drept pentru care, am renuntat la implanturile cu silicon,” a declarat Victoria.

Jenny McCarthy
Actrita a trecut printr-un adevarat cosmar in momentul in care si-a facut prima operatie estetica la sani. Jenny a cautat un medic mai ieftin, insa acest detaliu a costat-o scump. La figurat, bineinteles. In timp ce era pe masa de operatie, Jenny McCarthy credea ca viseaza intreg procesul care se desfasura, dar in realitate, ea nu fusese anesteziata. „Am deschis ochii si nu imi venea sa cred ca e adevarat. Medicul mi-a spus sa stau linistita, pentru ca mai are doar un san de facut,” a declarat actrita. Dupa ce a mai trecut timpul, Jenny a renuntat la primele silicoane. „Femeile au nevoie de schimbari cam o data la 10 ani. Nu am renuntat complet la silicoane, insa le-am scos pe cele vechi si le-am inlocuit cu unele mai mici, ca sa pot purta din nou vechea marime la haine,” a declarat Jenny.

Britney Spears
Cantareata americana a avut un succes care a complesit-o in adolescenta. Britney nu a stiut cum sa faca fata faimei si vietii de vedeta, asa ca a comis multe greseli in viata. Cantareata nu a ratat nici cabinetele medicilor esteticieni, in care a intrat inca de cand era adolescenta. Brintey a regretat miscarea pe care a facut-o pentru ca sanii ei au continuat sa creasca. Drept pentru care a renuntat la silicoane si a ramas cu sanii ei naturali.

Demi Moore
Celebra actrita este una dintre cele mai fidele cliente ale clinicilor de chirurgie estetice. Se spune ca Demi Moore a cheltuit peste 120.000 de dolari pe operatii estetice, iar daca e sa ne luam dupa faptul ca acum arata de zece ori mai bine decat in tinerete, pretul platit nu ne surprinde deloc. Demi si-a pus silicoane in 1993 si ani la rand a purtat numai haine stramte, care-i puneau in evidenta  formele. Mai tarziu insa, actrita si-a schimbat complet gusturile. Demi n-a trecut doar de la o marime mai mare la sutien la una mai mica, ci si de la un barbat mai in varsta la unul mai tanar. Actrita s-a despartit de Bruce Willis pentru Ashton Kutcher, cu care mai are si in prezent o relatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu