duminică, 3 iulie 2011

Jennifer Lopez, stralucitoare la lansarea unui nou parfum, alaturi de mama ei

Jennifer Lopez a avut-o alaturi pe mama ei, Lupe, la lansarea noului ei parfum, 'Love&Light'. Evenimentul a avut loc in Florida, iar artista in varsta de 41 de ani a purtat o rochie scurta, foarte stralucitoare, care i-a avantajat picioarele perfecte.
Jennifer Lopez, stralucitoare la lansarea unui nou parfum, alaturi de mama ei - FOTO
Daca pentru promovarea parfumul poarta o rochie fluida, intr-o nunata nude, abordand un look Hollywood Glam,
la evenimentul de lansare a preferat sa straluceasca in alt gen de tinuta.

Daca mama ei a avut o rochie neagra, sobra, Jennifer a abordat o rochie-tricou, lejera, in tonuri de argintiu si auriu. A asortat-o cu cercei rotunzi (creole), doua bratari stralucitoare si trei inele voluminoase.

Machiajul a pus accent pe privire, avand gene imense, iar buzele au fost colorate cu un gloss in nuanta naturala.

"O data cu lansarea parufmul "Love&Light" am vrut sa surprind mai putin lumea din jur, ci lumea interioara, spiritul si lumina din interiorul fiecarei femei", a declarat ea la conferinta de presa.

Acesta este cel de-al zecelea parfum lansat de artista. Industria aprfumurilor i-a adus o gramada de bani pana acum. Primul a fost "Glow", in octombrie 2003, urmand "Still", apoi "Mimai Glow by J. Lo.". In 2005, de Craciun, a lansat  "Live by Jennifer Lopez, iar de 'Valentine's Day', in 2006, lansa ‘Love at First Glow by J.Lo’. Mai sunt si ‘Deseo’, ‘Glow After Dark’ si ‘My Glow’, toate promovate cu imaginea ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu