miercuri, 13 iulie 2011

Victoria Beckham a ales un nume de vrajitoare pentru fetita ei: Harper! Vezi ce alte vedete si-au botezat copiii asa!

Venirea pe lume a noului membru al familiei Beckham a adus in presa internationala un nou subiect care sa ocupe prima pagina a ziarelor pentru  o saptamana, cel putin. Cum era de asteptat, cel mai interesant moment a fost acela in care fericita familie a declarat ce nume va purta micuta.  Decizia sotilor de a-si boteza fetita Harper Seven a socat putin opinia publica. Un lucru este cert , insa . Baietii cuplului sunt de parere ca aceasta a fost o hotarare magica.
Victoria Beckham a ales un nume de vrajitoare pentru fetita ei: Harper! Vezi ce alte vedete si-au botezat copiii asa!
Nasterea unui copil este o minune pentru orice parinte. Bucuria este si mai mare cand acesta vine intr-un moment in care toti si-l doresc. Fetita Victoriei si a lui David Beckham cu siguranta a fost asteptata de intreaga familie, drept dovada sta si alegerea numelui pe care aceasta il va purta.

Harper Seven este in totalitate un nume magic. Nu doar cifra sapte il prinde sub vraja lui, ci si Harper. Se pare ca in spatele baghetei stau chiar fratiorii mai mari ai micutei, Brooklyn, 11 ani, Romeo, 8 ani si Cruz David in varsta de 5 ani.

Acestia s-au inspirat dintr-un serial de televizune marca Disney - Vrajitorii din  Waverly Place, fiind si show-ul preferat al baietilor.

In timp ce Victoria se recupera dupa nastere in Los Angeles, avandu-l alaturi pe sotul ei, David, un apropiat al cuplului a declarat – Victoria si David iubesc numele, dar cei care l-au ales au fost baietii. Victoria il adora, deoarece este un nume englezesc vechi. Chiar daca Harper s-a nascut pe pamant american, ea va avea intotdeauna sange britanic.

Cel de-al doilea nume purtat de fetita , Seven, este numarul norocos al tatalui sau. Un prieten de familie a  declarat ca ,, parintii au ales acest nume in ultimul moment. Este o  cifra norocoasa pentru David si intotdeauna si-a dorit sa isi numeasca unul dintre copii asa”.

Nu doar sotii Beckham au fost prinsi de magia numelui. Si alte celebritati au ales sa-si boteze copiii Harper.

Neil Patrick Harris si partenerul sau David Burtka si-au botezat unul dintre gemeni Harper, nume pe care il poarta si fetita lui Tiffani Amber Thiessen - alias Kelly din "Salvati de clopotel'.

Lisa Marie Presley si Dave Grohl au si ei fetite care poarta acelasi nume magic: Harper

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu